BIZIT 2022

Prvi HyperX gejming kup održan u Beogradu

Finale HyperX kupa, takmičenje u igri Counter-Strike: Global Offensive, koje je priredio HyperX, ogranak kompanije Kingston Technology Company, Inc., održano je u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City, 11. novembra. Od 190 timova koji su se prijavili u online delu takmičenja, u finale su se plasirala dva tima – „proWINCE“ i „viciouss“. U selekciji timova sa prostora čitave bivše Jugoslavije, igrali su se mečevi na dve pobede, a najbolje su se pokazala upravo ova dva tima.

PCPress.rs Image

U timu „proWINCE“ igrali su David „SEN1K“ Seničić, Filip „aVN“ Belojica, Nikola „Zer0x“ Stojanović, Kosta „kostinh0“ Anđić i Aleksandar „Impluse“ Stankić, dok su zastave tima „viciouss“ branili Radomir „raw“ Vučinić, Aleksa „axelera“ Srećković, Sener „SENER1“ Mahmuti, Pavle „maden“ Bošković, Borče „boro“ Gorgievski. Nakon pobede ekipe iz tima „proWINCE“, održan je revijalni meč pobedničkog tima protiv tima YouTubera koji su podržali HyperX kup. Tim „proWINCE“ je odneo pobedu protiv tim predstavnika domaće YT scene koji su sačinjavali Kika, Proka iz PC Axea, Cile sa kanala SrpskiTutorijali, Supreme Nexus i Nexen, sa rezultatom 16:9.

PCPress.rs Image

Nakon ovog revijalnog meča, timovima su uručene medalje, a pobednički „proWINCE“ dobio je i HyperX Cup pehar i nagradni HyperX paket periferija: HyperX Cloud Revolver S, premijum hedset sa Dolby Headphone tehnologijom koja omogućava Dolby TM 7.1 Surround Sound, HyperX Alloy Elite Red, mehaničku gejmersku tastaturu sa MX Cherry Red prekidačima i čeličnom konstrukcijom radi izdržljivosti i mnogim drugim pogodnostima za gejmere i HyperX Pulsefire FPS gejmerski miš u paketu sa HyperX Fury S podlogom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,