BIZIT 2022

Prvi Lenovo Shop In Shop u Srbiji

Uređaji kompanije Lenovo su još dostupniji svima koji vole ovaj brend. Kompanija Lenovo je otvorila prvi Shop in Shop u okviru Laptopcentra u Beogradu

KLZ_0984

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompanija Lenovo će dočekati Novu godinu  sa svojim prvim Shop ih Shop kutkom u Srbiji. Shop in Shop je otvoren u ponedeljak, 8. decembra u okviru Laptopcentra u Beogradu u ulici Kralja Milana 54.

Jovan Glamočanin, direktor kompanije Lenova za Adriatic regiju, prisustvovao je otvaranju: „Veoma sam ponosan danas. Ovo je odlična prilika za kompaniju Lenovo da ojača svoju lokalnu prisutnost i poveća udeo na tržištu. Namera nam je da svoje proizvode učinimo dostupnim za sve one koji su čekali da ovaj brend dođe u Srbiju. Otvaranje Shop in Shop-a u Beogradu jeste strateški potez za kompaniju Lenovo i omogućiće nam da dopremo ne samo do kupaca u Beogradu, već i do onih iz drugih gradova Srbije, kao i do mnogobrojnih turista. U prodavnici su predstavljeni najnoviji i najbolji uređaji iz portfolija kompanije Lenovo.“

Pročitajte i:  Pretnja za više od 70 Lenovo laptop modela

Lenovo Shop in Shop u okviru Laptopcentra nudi proizvode iz serija Y, X, T, Flex i Edge, kao i tablete među kojima su S8-50, A8-50 i A3300 i premium smart telefon Lenovo Vibe Z2 Pro koji je odnedavno u prodaji.

Otkako je ušao na tržište smart telefona u Srbiji 2013. godine, Lenovo je postao veoma konkurentan na lokalnom nivou. Kompanija Lenovo nudi fanovima iz Srbije najbolje proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama i zahtevima u smislu karakteristika i cene.

Izvor: Lenovo, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,