Top50 Glas publike

Prvi Nokia telefon sa pet zadnjih kamera?

Bilo je puno glasina o Nokia-inom razvoju pametnog telefona sa pet zadnjih kamera. Kompanija se nikad nije izjasnila o ovakvom uređaju, međutim slika ovakvog uređaja je došla iz Kine što ukazuje na to da ipak možda razvija ovakav uređaj.

PCPress.rs Image

Slika je prvobitno objavljena na mreži u Kini i kasnije je obrisana, ali je ipak njena kopija sačuvana. HMD Global, kompanija koja trenutno proizvodi Nokia telefone, u ovom trenutku nije ništa govorila o pametnim telefonima sa pet kamera.

Nije loše imati na umu da lažiranje slike poput ove nije posebno teško. Svako ko ima pristojne Photoshop veštine može to da uradi. Zbog toga je neophodno da se ovu fotografije uzme sa rezervom. Još uvek se nisu pojavili dodatni dokazi koji bi podržali ovu fotografiju.

PCPress.rs Image

Pet kamera bi verovatno služile da se kvalitet slika digne na viši nivo, međutim, na osnovu ovoga, možda je reč i o prototipu koji nije predodređen da ikada vidi svetlost dana, kao što smo skoro već imali sličnu ideju sa prototipom telefona koji ima devet zadnjih kamera.

Pročitajte i:  G.fast: nada za DSL

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,