BIZIT 2022

Prvi poslovni ultrabuk

FujiPCPress.rs Imagetsu je predstavio prve ultrabuk računare na tržištu namenski projektovane za poslovne korisnike – LIFEBOOK Ultrabook™ U772 i UH572.

Novi računari spajaju vrednosti ultrabuk koncepta sa suštinski poslovnim karakteristikama – među kojima su Intel® vPro™ tehnologija, 4G/LTE konektivnost, biometrijski senzor otiska prsta i enkripcija SSD diska, baterija koja traje ceo dan i replikator portova.

Fujitsu LIFEBOOK U772 je lagan 14-inčni ultrabuk model stilizovanog i upadljivo tankog dizajna; dostupan je u crvenoj i srebrnoj varijanti i već se može poručiti u Srbiji.

Nudi opciono ugrađen 3G/UMTS ili podršku za 4G/LTE mobilnu konektivnost – veoma korisnu čak i van opsega Wi-Fi pristupnih tačaka, kao i jak magnezijumski poklopac za zaštitu od svakodnevnog prenošenja u torbi ili rancu.

Zahvaljujući Anytime USB Charge funkcionalnosti nema potrebe da Fujitsu uradi cele noći samo da bi se napunili drugi mobilni uređaji poput smartphone telefona. Napajanje i punjenje preko USB portova moguće je čak i kada je laptop isključen ili u stend-baj štedljivom režimu rada.

Za štedljive kupce željne ultrabuk računara, tu je LIFEBOOK UH572, model sa ekranom dijagonale 13,3-inča u aluminijumskom srebrnom ili crvenom kućištu.

Pozicioniran je i predstavljen kao model napredne klase koji za uložen novac donosi zaista veliku vrednost korisniku, među standardnim karakteristikama su mat, anti-glair ekran za ergonomski rad, a opcione su podrška za 3G/UMTS i Advanced Theft Protection tehnologija.

Više informacija: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/superior/lifebook-u772/index.html

http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks-tablets/advanced//lifebook-uh572/index.html

Facebook komentari:
SBB