QNAP Mikroprinc

Prvi Sony fotoaparati bez ogledala sa senzorima punog formata

Kompanija Sony predstavila je prve fotoaparate bez ogledala sa senzorima punog formata. Novi α7R i α7 fotoaparati najmanji su modeli sa izmenjivim objektivom na svetu.

A7R_lifestyle slikaModel α7 u kompaktnom kućištu pruža sve prednosti koje donose 35mm senzori slike i izmenjivi objektivi punog formata. Kućište je veličine dlana i proizvedeno je od legure magnezijuma, tako da je α7R posebno otporan na prašinu i vlagu. Težak je samo 407 grama, što ga čini najlakšim fotoaparatom na svetu[i] sa izmenjivim objektivom i senzorom punog formata.

Ovaj model, koji je podjednako zanimljiv profesionalnim i amaterskim fotografima, omogućava najveći kvalitet slike od svih aparata iz α serije. Potpuno novi Exmor CMOS senzor punog formata, sa svojih neverovatnih 36,4 megapiksela, pruža nivo detalja koji je definitivno bez konkurencije u svojoj klasi.

Sony α7R fotoaparat odlikuje Fast Intelligent autofokus (AF), dizajniran tako savršeno odgovara vašim fotografskim zahtevima, uz pomoć devet prilagodljivih dugmića i 46 prenosivih funkcija. Poseduje Fast Hybrid autofokus, koji omogućava preciznu detekciju kontrasta, kao i faznu detekciju za lakše praćenje akcije.

Pročitajte i:  Resident Evil Village: Kad reklama otkrije detalje o igri

Novi Sony digitalni fotoaparati sa izmenjivim objektivima punog formata biće dostupni od sredine novembra.

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: ,