Top50 Glas publike

APC: Prvi UPS za distribuirani IT sa mogućnošću povezivanja na cloud

Kao jedan od lidera digitalne transformacije, APC je lansirao novu seriju povezanih Smart‑UPS uređaja sledeće generacije koji su prilagodljiviji i lakši za implementaciju nego ikada ranije.

PCPress.rs Image

Inovativni uređaji imaju potpuno novu funkciju APC SmartConnect koja omogućava kompletan uvid u status vašeg UPS uređaja bilo kada i bilo gde, onlajn preko sigurnog web portala. Povezani Smart‑UPS sa namenskim Ethernet portom olakšava podešavanje i ne zahteva dodatni hardver ili softver.

Preko intuitivnog interfejsa za daljinsko upravljanje, dobijate automatska obaveštenja, ažuriranje firmvera i opciju napredne podrške.

APC SmartConnect obezbeđuje:

  • Pristup sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju;
  • Jednostavna registracija i logovanje;
  • Proaktivna upozorenja i preporuke za produžetak životnog ciklusa;
  • Kompatibilan sa glavnim RMM platformama;
  • Bez potrebe za dodatnim softverom, SNMP trap ili kodiranjem;
  • Poštovanje najnovijih industrijskih standarda za bezbedno prikupljanju operativnih podataka.

Nakon registracije UPS uređaja na Smart Connect portal, automatski se evidentira dodatna godina produžene garancije na bateriju.

PCPress.rs Image

Bolje zaštitite vaše klijente i povećajte prihode sa APC‑om

Dodatna mogućnost inovativnog rešenja je opcija za pružaoce usluga, odnosno sistem integratore kojima je potreban jednostavan način upravljanja infrastrukturom napajanja njihovih klijenata i maksimiziranje ostvarenih servisnih prihoda.

Pročitajte i:  Vesimpex: Osvrt na praznike

Obezbeđene su integracije sa vodećim alatima na tržištu za daljinski nadzor i upravljanje na tržištu koji pomažu u proaktivnom nadgledanju kritičnih prekida u napajanju i na taj način, značajno ubrzavaju podizanje vašeg poslovanja na viši nivo.

PCPress.rs Image

Inovativni povezani Smart‑UPS uređaj može da vam obezbedi:

  • Proširenje ponude poslovnih usluga i ugovora o uslužnim delatnostima tako da uključe nadgledanje infrastrukture napajanja. Obaveštenja o životnom ciklusu omogućavaju proaktivnu preprodaju zamenskih Smart‑UPS uređaja, kertridža za bateriju i dodatnih garancija;
  • Smanjenje troškova i produženi neprekidni rad sa akcionim notifikacijama koja pomažu u identifikaciji potencijalnih problema pre nego što postanu znatno kompleksniji i skuplji. Omogućavanjem proaktivnog IT održavanja i zamene pomaže u zaštitu reputacije i osiguravanje zadovoljstva klijenta;
  • Automatsko nadgledanje bez potrebe za kodiranjem, SNMP trap ili softverskim agentima, lako se integriše sa RMM platformom I na taj način značajno poboljšava operativnu efikasnost.

Sa ovim inovativnim rešenjem, APC je uspeo da maksimizuje životni vek UPS uređaja i pomogne korisnicima da zaštite svoju investiciju, sa proaktivnim notifikacijama o verziji firmvera, održavanjem uređaja i garancijom.

Korisna adresa: www.se.com/rs/sr

Pročitajte i:  Rittal kontejnerski data centri sa Blue e+ tehnologijom hlađenja: Blue e+ cool tim iz snova

Aleksandar Gagović, Sales Representative for IT partners, Secure Power Division

Ovaj tekst je deo PC Press specijala posvećenog Data centrima. Kompletan specijal je potpuno besplatan za čitanje i možete ga čitati u digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti direktno odavde u PDF formatu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,