Zebra

APC: Prvi UPS za distribuirani IT sa mogućnošću povezivanja na cloud

Kao jedan od lidera digitalne transformacije, APC je lansirao novu seriju povezanih Smart‑UPS uređaja sledeće generacije koji su prilagodljiviji i lakši za implementaciju nego ikada ranije.

Inovativni uređaji imaju potpuno novu funkciju APC SmartConnect koja omogućava kompletan uvid u status vašeg UPS uređaja bilo kada i bilo gde, onlajn preko sigurnog web portala. Povezani Smart‑UPS sa namenskim Ethernet portom olakšava podešavanje i ne zahteva dodatni hardver ili softver.

Preko intuitivnog interfejsa za daljinsko upravljanje, dobijate automatska obaveštenja, ažuriranje firmvera i opciju napredne podrške.

APC SmartConnect obezbeđuje:

  • Pristup sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju;
  • Jednostavna registracija i logovanje;
  • Proaktivna upozorenja i preporuke za produžetak životnog ciklusa;
  • Kompatibilan sa glavnim RMM platformama;
  • Bez potrebe za dodatnim softverom, SNMP trap ili kodiranjem;
  • Poštovanje najnovijih industrijskih standarda za bezbedno prikupljanju operativnih podataka.

Nakon registracije UPS uređaja na Smart Connect portal, automatski se evidentira dodatna godina produžene garancije na bateriju.

Bolje zaštitite vaše klijente i povećajte prihode sa APC‑om

Dodatna mogućnost inovativnog rešenja je opcija za pružaoce usluga, odnosno sistem integratore kojima je potreban jednostavan način upravljanja infrastrukturom napajanja njihovih klijenata i maksimiziranje ostvarenih servisnih prihoda.

Pročitajte i:  Svetla budućnost brzorastućeg tržišta data centara

Obezbeđene su integracije sa vodećim alatima na tržištu za daljinski nadzor i upravljanje na tržištu koji pomažu u proaktivnom nadgledanju kritičnih prekida u napajanju i na taj način, značajno ubrzavaju podizanje vašeg poslovanja na viši nivo.

Inovativni povezani Smart‑UPS uređaj može da vam obezbedi:

  • Proširenje ponude poslovnih usluga i ugovora o uslužnim delatnostima tako da uključe nadgledanje infrastrukture napajanja. Obaveštenja o životnom ciklusu omogućavaju proaktivnu preprodaju zamenskih Smart‑UPS uređaja, kertridža za bateriju i dodatnih garancija;
  • Smanjenje troškova i produženi neprekidni rad sa akcionim notifikacijama koja pomažu u identifikaciji potencijalnih problema pre nego što postanu znatno kompleksniji i skuplji. Omogućavanjem proaktivnog IT održavanja i zamene pomaže u zaštitu reputacije i osiguravanje zadovoljstva klijenta;
  • Automatsko nadgledanje bez potrebe za kodiranjem, SNMP trap ili softverskim agentima, lako se integriše sa RMM platformom I na taj način značajno poboljšava operativnu efikasnost.

Sa ovim inovativnim rešenjem, APC je uspeo da maksimizuje životni vek UPS uređaja i pomogne korisnicima da zaštite svoju investiciju, sa proaktivnim notifikacijama o verziji firmvera, održavanjem uređaja i garancijom.

Korisna adresa: www.se.com/rs/sr

Pročitajte i:  Izgoreo jedan od najvećih data centara u Evropi

Aleksandar Gagović, Sales Representative for IT partners, Secure Power Division

Ovaj tekst je deo PC Press specijala posvećenog Data centrima. Kompletan specijal je potpuno besplatan za čitanje i možete ga čitati u digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti direktno odavde u PDF formatu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,