Quake II besplatan za preuzimanje

Proteklog vikenda, kompanija Bethesda je tokom svog internet događaja QuakeCon ponudila korisnicima PC računara besplatno preuzimanje igre Quake II. Promocija je imala za cilj podsticanje donacija dobrotvornim ogranizacijama poput NAACP Fonda za pravnu odbranu i Trevor Project, a igračima je omogućeno da preko pokretača firme uštede par dolara i instaliraju i aktiviraju igru.

quake 2 free to play

Donacije premašile 30,000 USD

Tokom donatorske večeri, donacije za dobrotvorne organizacije nadmašile su 30,000 USD, tako da je kompanija postavila Quake II za besplatno preuzimanje tokom perioda od 72 sata. Da biste preuzeli igru, sve što treba da uradite jeste da se prijavite na softver ove firme.

Bitno je naglasiti da će od sledeće nedelje, tačnije od 17. avgusta, Quake III Arena biti dustupna besplatno na isti način kao i Quake II, a time ćete uštedeti kupovinu same igre, ili vreme koje biste potrošili da pronađete stari CD popularne igre kako biste ponovo proživeli dane vrhunske FPS akcije. Ovog leta svi se utrkuju ko će ponuditi više popusta na igre, ili jednostavno dati besplatno velike hitove kao što je GTA V, što je učinio Epic Games, ili Steam, koji je tokom leta organizovao veliki godišnji popust.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: