Top50 Glas publike

Radijus Vektor dobija novo ime i pakete

Nakon što je kupljen od strane Telekom Srbija, Radijus Vektor dobija novo ime, a tu su i novi korisnički paketi.

Radijus Vektor Supernova telekom srbija

Korisnicima Radijus Vektor kablovskog operatera stiglo je obaveštenje da će od 1.  aprila doći do značajnih promena. Kako je Telekom Srbija kupio ovog operatera, došlo je do promene imena. Sada će se Radijus Vektor zvati Supernova, a pored promene imena došlo je i promena korisničkih paketa.

U pismu koje su dobili korisnici ističe se da će novi paketi pružiti veće brzine interneta uz više dostupnih kanala – za višu cenu usluge:

“Supernova vam svojom novom ponudom pruža celu galaksiju proširenog TV sadržaja, još bržeg interneta i vrhunskog kvaliteta telefonije. Kao kablovski brend koji raste, Supernova pokriva sve veći deo Srbije i želi vam dobrodošlicu u svoju porodicu!“

Radijus Vektor postaje Supernova, stižu i novi paketi

Korisnici neće moći da ostanu na starim paketima čak i u slučaju da nemaju potpisanu ugovornu obavezu. Paketi će biti kako se stvari stoje malo skuplji, ali to nećemo znati sa sigurnošću dok ne vidimo kompletnu ponudu.  Ono što se zna je da će pojedini korisnici preći na paket Super par koji će imati 60 Mb/s i 210 kanala za 2599 dinara.

I pre prelaska na novo ime, korisnici Radijus Vektora su dobili pojedine mts kanale, poput Superstar kanala. Više detalja će biti poznatije početkom aprila kada Supernova postane zvanično ime.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,

3 thoughts on “Radijus Vektor dobija novo ime i pakete

 • 31. March 2019. at 13:38
  Permalink

  Da li će biti N1 u ponudi?

 • 26. March 2019. at 15:05
  Permalink

  koliko kosta naj jevtiniji paket po novom

 • 23. March 2019. at 16:46
  Permalink

  najbolju ponudu za sada ima oron. ko ne veruje neka pogleda programsku semu i cenu iste , pa neka uporedi.

Comments are closed.