BIZIT 2022

Radijus Vektor: Specijalna praznična ponuda

image Od 01. decembra 2009. godine možete odabrati jednu od atraktivnih ponuda Radijus Vektora. Da li ste spremni za interent ubrzanje? Ukoliko ste već korisnik interent usluga Radijus Vektora možete iskoristiti novu internet ponudu koju karakteriše povećanje pristupnih brzina za postojeće korisnike, ali i uvođenje internet paketa koji se baziraju na novom EuroDOCSIS 3.0 standardu, zahvaljujući kojem pristupne brzine postaju impresivne i omogućavaju ekstra kvalitet konekcije na Interent.Novu internet ponudu čine sledeći paketi:

-Entry Light (1 Mb/s – 585,00 RSD)
-Start Net (2 Mb/s – 1250,00 RSD)
-Prime Net (4 Mb/s – 1950,00 RSD)
-Mega Net (8 Mb/s – 2950,00 RSD)

Kao i dva paketa u okviru nove V-Platinum ponude:

-V-Vision (30 Mb/s – 7250,00 RSD)
-V-Power (60 Mb/s – 14250,00 RSD)
Za nove korisnike usluga Radijus Vektora, a koji su sa teritorije Beograda, Obrenovca, Inđije i Batočine, dobra vest je i da se jesenja promotivna akcija, priključenja na interent po ceni od samo 1 dinar, nastavlja i da će trajati do 31. januara 2010. godine.

U toku je i promotivna „COMBO“ ponuda. Ova ponuda namenjena je pre svega svim postojećim korisnicima KDS sistema Radijus Vektor i podrazumeva korišćenje tri kablovska servisa: kablovska televizija, Internet i digitalna televizija. Tokom ovog promotivnog perioda, izborom bilo kog “COMBO” paketa iz ponude, možete nadograditi usluge koje već koristite. Na primer, ukoliko imate samo kablovsku TV i Interent, izborom nekog od “COMBO” paketa, dobićete BESPLATNO i treću uslugu – digitalnu TV, a sve to po znatno nižim cenama mesečnog korišćenja kablovskih servisa. Ova jedinstvena ponuda traje do 31. januara 2010. godine, i dostupna je za sve korisnike Radijus Vektor KDS usluga na teritoriji Beograda.
Podsećamo da je Radijus Vektor prvi kablovski provajder koji nudi i usluge HD televizije.

Za više informacija posetite sajt www.radijusvektor.rs ili pozovite Info centar 011/205 25 25.

Izvor: Radijus Vektor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,