BIZIT 2022

Rainbow Six Siege stiže za PS5 i novi Xbox uz 4K i 120 FPS

Kao i druge popularne igre za Xbox One i PS4, tako je i Rainbow Six Siege dobio svog naslednika u vidu igre namenjene za PS5 i novi Xbox Series X i S. Ubisoft je detaljno opisao šta igrači mogu očekivati od nadogradnje kada izađe prvog decembra. Za sve tri konzole, imaćete mogućnost igranja u režimu boljih performansi i rezolucije.

Rainbow Six Siege stiže za PS5 i novi Xbox

120 frejmova po sekundi i 4K rezolucija

Na Xbox Series X i PS5, režim performansi ciljaće 120 frejmova po sekundi, u dinamičkoj rezoluciji od 4K, što znači da će se rezolucija u nekim slučajevima smanjivati, tako da igra može zadržavati stalan broj frejmova po sekundi. Manje moćna Xbox Series S ciljaće 120 frejmova u sekundi pri 1080p rezoluciji.

U međuvremenu, režim rezolucije će omogućiti 60 frejmova po sekundi pri zadržavaju 4K rezolucije, dok će Series S imati isti broj frejmova u rezoluciji 1728p. Sa takmičarskom igrom, kakva je Rainbow Six Siege, slobodno možete da zamislite kako će većina igrača ići sa režimom performansi i nikada neće preći ni na šta drugo. Ipak, lepo je od Ubisofta što nudi mogućnost igranja igre sa većom vernošću, posebno za one koji nemaju televizore od 120Hz.

Ažuriranje je besplatno ako nadograđujete na sledeću generaciju verzije trenutne konzole. Dakle, ako ste vlasnik igre na PS4, nećete je ponovo morati kupovati za PS5. Vaš napredak i stavke u igri će se preneti na novu konzolu. Jedino upozorenje ovde je da ako vam je igra na disku, potrebna vam je konzola sa disk jedinicom da biste dobili besplatnu nadogradnju.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: