BIZIT 2022

Rasprodaja igara za iOS

Kada dođe leto, uglavnom svi posegnu za raznim popustima i rasprodajama. Ovakva situacija ne zaobilazi ni prodavnice kao što su App Store i Google Play. S obzirom na to da je gejming industrija u velikom zamahu i da ljudi sve više igraju igre, za iOS nam dolaze značajni popusti.

rasprodaja igara ios

Popusti do 40% na popularne naslove

Izdavač igrica Annapurna Interactive je poslednjih godinu dana bio uključen u važne gejming projekte, a nekoliko njihovih naslova trenutno možete kupiti po jeftinijim cenama za iOS, odnosno na App Store-u. Cenovni rang ovih igrica uglavnom će se kretati oko 40% manje od redovnih cena.

Firenca, vizuelni roman o zaljubljivanju, bila je vrlo popularna igra u 2018. godini, a cena joj je smanjena sa 2,99 dolara na 1,99. Klasici poput Journey, Flower, Gone Home su takođe na popustu, i platićete ih umesto za 4,99 dolara, po ceni od 2,99 dolara.

U novom vrlo zaraznom naslovu Telling Lies, nasledniku Her Story, možete da sklapate narative tako što pretražujete određene ključne reči. Trenutno je igra na popusti i košta 3,99 dolara. Divlja puzzle igra Donut County se može naći po ceni od 2,99 dolara. Gorogoa, puzzle igra koju može da igra više igrača kako bi otkrili impresivna rešenja, trenutno je na sniženju po ceni od 2,99 dolara. Očigledno je da Apple i razvojni studiji želi da zadrže gejming populaciju na uređajima i aktivne i tokom letnjeg predaha.

Pročitajte i:  WhatsApp: Kako da se dobro sakrijete

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: