Razer 2 najavljen za kraj 2018. godine

Razer Phone nije predstavljen samo kao gejming telefon, već kao savršen telefon za gejmere, te je pored toga doneo i prvi 120Hz ekran i imao dobre specifikacije. Novi model bi mogao da se pojavi krajem 2018. godine.

PCPress.rs Image

Razer je zadovoljan uspehom njihovog „gejmerskog telefona“ na tržištu, iako su im u konkurenciji bili drugi flagship telefoni kao što su Samsung Galaxy S9, OnePlus 6, LG G7 ThinQ i Huawei P20, pa su odlučili da ovaj telefon dobije i osveženje u vidu novog modela. Za vreme ChinaJoy 2018 izložbe održane u Šangaju Razer Global VP Chen Xiaoping je rekao da bi novi Razer telefon trebao da se pojavi u Kini krajem godine.

Chen je takođe otkrio da će novi Razer uređaj biti opremljen najnovijim Qualcomm čipsetom, ali ga nije imenovao. Trenutno, najnoviji Qualcomm čipset koji je namenjen flagship modelima je Snapdragon 845, ali postoje glasine da će se do kraja 2018 pojaviti i Snapdragon 855. Ostaje da vidimo koji će čipset Razer Phone 2 koristiti, ali smo svi uzbuđeni zbog najave naslednika i jedva čekamo da vidimo koje gejming inovacije Razer planira da unese u ovaj telefon.

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,