Plazma

RCL Syst: Nova e-fiskalizacija

Kako nove tehnologije iz dana u dan napreduju, tako se javlja potreba za unapređivanjem trenutnih sistema. Ovoga puta na redu se našao model fiskalizacije. Mi u RCL Syst-u se uvek trudimo da idemo u korak s promenama i da svojim softverskim rešenjima odgovorimo trenutnim potrebama i zahtevima tržišta.

PCPress.rs Image

Iako smo svedoci da u prethodnom periodu, od trenutka kada je donet novi zakon i kroz sam proces akreditacije, nije bilo jednostavno, uspeli smo da opravdamo ukazano poverenje naših klijenata. Ponosno možemo reći da imamo više rešenja koja je već sertifikovala Poreska uprava i u skladu su s novim zakonom, tako da ćemo svim poreskim obveznicima biti pouzdan partner i olakšati im prelazak na novi model fiskalizacije.

Spremna rešenja

Jedno od naših trenutnih rešenja xBLAG, koje je akreditovano kao ESIR, među prvima je još pre dva meseca izdalo račun u skladu s novim zakonom o fiskalizaciji na Međunarodnom sajmu knjiga. Možemo reći da su tamošnji kupci zainteresovano proveravali svoje račune skenirajući QR kodove i da su imali prve dodire s novom fiskalizacijom. Jedna smo od firmi, koja je uz akreditovan ESIR razvila i sertifikovala obavezan lokalni procesor fiskalnih računa u obliku softverskog rešenja.

Pročitajte i:  eLikvidatura – prijem ulaznih faktura iz SEF-a u Power Apps rukavicama

FoxCreek LPFR je moguće instalirati na bilo kom računaru s Microsoft Windows operativnim sistemima i podržava rad sa svim ESIR rešenjima, koje je sertifikovala Poreska uprava i koriste http protokol za komunikaciju. Funkcioniše kao lokalni Web server i omogućuje nesmetanu fiskalizaciju računa 24 h dnevno.

PCPress.rs Image

Korisnicima daje mogućnost upravljanja iz moderno dizajniranog korisničkog panela, i čuvanje podataka o poslovanju uz najviše nivoe bezbednosti. Kreiran je u skladu sa zahtevima propisanim novim zakonom, održavajući komunikaciju sa sistemom za upravljanje fiskalizacijom (SUF) Poreske uprave i bezbednosnim elementom (BE). Na našem sajtu je svim zainteresovanim korisnicima dostupno da preuzmu demo verziju i testiraju da li zadovoljava njihove potrebe. U ovom trenutku je nekoliko desetina korisnika već preuzelo ovo rešenje.

I bez sertifikacije

U skladu s potrebama koje su se javile u procesu nove fiskalizacije, došli smo na ideju da proširimo poslovanje i kreiramo softversko rešenje RCL Fiscal Middleware, namenjeno svim firmama bez sertifikovanog ESIR-a. Ovo rešenje se razvilo iz ideje da uštedimo vreme u procesu sertifikacije i plaćanja više elemenata. Paket objedinjuje dva prethodno pomenuta sertifikovana rešenja, xBLAG ESIR i FoxCreek LPFR. Proizvod omogućava korisnicima da se iz njihove aplikacije šalje fiskal fajl, koji je predefinisanog formata, u folder i naš sistem dalje štampa račun s registrovanjem računa na FoxCreek LPFR. Program u kome se generiše račun koji se šalje na fiskalizaciju ne mora biti sertifikovan, jer ceo proces rešava naš Rcl Fiscal Middleware.

Pročitajte i:  AB Soft: Ključ fiskalne tajne

Spremni smo da svim poreskim obveznicima pružimo podršku i svaku vrstu pomoći u odabiru načina i tranziciji na novi model e-fiskalizacije, i učinimo ga što jednostavnijim. Znamo da je za korisnike često presudna i cena dostupnih rešenja, pa smo se i tu potrudili da stvorimo konkurentnu prednost. Pozivamo sve poreske obveznike koji nisu do sada rešili ovo pitanje da nam se obrate ukoliko im je potrebna podrška ili imaju bilo kakvo pitanje u vezi s novom fiskalizacijom i da spremno dočekamo 30. april.

Ako imate još neka pitanja, slobodno nas kontaktirajte na: office@rclsyst.rs

Više informacija možete dobiti na našim WEB stranama:

lpfr.rclsyst.rs

www.rclsyst.rs

www.shopsy.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,