BIZIT Seminar

realme lansira vodeći model realme GT3 sa snagom punjenja od 240W na MWC u Barseloni

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, potvrdio je da će na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni, predstaviti realme GT3 – svoj vodeći model sa najbržom snagom punjenja na svetu od 240W. Novi realme GT3 predstavlja veliku prekretnicu za kompaniju, jer realme veruje da pomeranje granica ne znači kraj, već otvaranje mogućnosti za novi početak.

PCPress.rs Image

Na osnovu najnovijeg izveštaja Counterpoint-a, kao mlad brend, realme je uspeo da pomeri granice i postane prvi brend koji je predstavio pametni telefon sa punjenjem od 240W na svetu u okviru Tip-C standarda.

240W: Najviši standard punjenja u industriji

Inovacije u tehnologiji brzog punjenja imaju veliki uticaj na celokupnu industriju pametnih telefona, jer sada oni kombinuju i menjaju mnoge uređaje sa različitim funkcijama koje su ranije bile dostupne isključivo zasebno. Sa sve više funkcija, naravno i upotreba postaje intenzivnija, što direktno rezultira proporcionalnom potrošnjom baterije. Prisustvo inovacija u tehnologiji punjenja, na čemu realme nastavlja da radi, uravnotežiće buduće potrebe.

Ranije je bilo normalno da se uređaj puni duže od dva sata i da postoji termin čekanja kako bi se napunio, ali sada sa povećanom konzumacijom različitih sadržaja korisnici sve više kao benefit vide to što ne moraju da imaju pauze u korišćenju svojih pametnih telefona. Povećane mogućnosti isporuke energije značajno su smanjile vreme punjenja, te sa tehnologijom punjenja koja omogućava više od 100W može da se postigne potpuno punjenje za 20-25 minuta, dok realme-ova, prva u industriji izlazna snaga od 240W, podiže brzo punjenje na viši nivo.

Pročitajte i:  realme 10 Pro+ 5G: Desetka za desetku

PCPress.rs Image

Francis Wong, izvršni direktor kompanije realme u Evropi, rekao je: „realme je poznat kao brend koji omogućava da napredna tehnologija postane pristupačnija svima. Ovog puta, realme dokazuje da možemo učiniti i više od toga, tako što ćemo biti vrhunski igrač u industriji – u smislu tehnologije brzog punjenja i stope penetracije u svim segmentima. ”

realme globalni Institut za napredne tehnologije

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u istraživanje i razvoj realme je odlučio da investira u otvaranje namenskog centra za ovu oblast pod imenom „realme globalni Institut za napredne tehnologije“, a koji je otvoren u Kineskom gradu Šenženu, uz specijalizovani ogranak u Indiji. realme Institut za naprednu tehnologiju radiće na inovacijama u 6 glavnih oblasti, kao što su brzina punjenja, fotografija, ekran, gejming, čipset I industrijski dizajn, te će svaki novi proizvod koji bude kreiran biti opremljen bar jednom od naprednih tehnologija.

Kako bi ubrzao inovacije u dizajnu pametnih telefona realme je već otvorio četiri dizajnerska studija na globalnom nivou, te investicija u istraživanje i razvoj predstavlja realme-ovu strategiju i rešenost da ubrza inovacije budućeg razvoja proizvoda.

Pročitajte i:  realme najavio globalno lansiranje realme GT3: oslobađanje najbrže snage punjenja na svetu - 240W

PCPress.rs Image

Najbrža tehnologija punjenja na svetu od 240W jedno je od remek-dela “realme globalnog Instituta za naprednu tehnologiju”, zbog čega će globalna integracija resursa u istraživanje i razvoj otvoriti dodatni potencijal za tehnološke iskorake u budućnosti.

Događaj povodom otkrivanja realme GT3 održaće se 28. februara u 16:00 časova.

Pridružite nam se uživo, live streaming link: https://www.youtube.com/watch?v=zAHrL8M4ttY

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *