VMware-vForum

Reddit blokirao reklame za kriptovalute još 2016.

Velike tehnološke kompanije, poput Facebook-a i Google-a, najavile su nedavno da planiraju blokiranje reklama za kriptovalute, a čini se da je Reddit to obavio još 2016. godine, te o tome niko nije saznao budući da se nije raspravljalo u medijima.

PCPress.rs Image

Reddit je sada proširio svoju politiku blokiranja kripto-reklama, te se ova odnosi i na one koje kešira Google. Ova odluka može da izgleda pomalo čudno, budući da Reddit predstavlja plodno tle za kripto-entuzijaste, te se na forumima uveliko raspravlja o valutama, rudarenju, investicijama, kriptovalutama i dark web-u, a iz kompanije kažu da je tako jer njihova politika od samog početka zabranjuje reklame koje bi mogle da ugroze korisnike.

PCPress.rs Image

Tako se tržište za reklamiranje digitalnih novčića sve više smanjuje, bar kada su u pitanju društvene platforme, što ne znači da korisnicima neće biti dozvoljeno da i dalje raspravljaju na kripto-teme, samo daleko bezbednije, budući da ih zaštita od reklama koje se bave kriptovalutama štiti i od različitih dezinformacija, te prevara.

Pročitajte i:  Meta više ne traži od zaposlenih buster dozu da bi dolazili u kancelarije

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , , ,