BIZIT 2022

Remaster najpopularnijih GTA delova stiže 11. novembra

Na 20. godišnjicu revolucionarnog Grand Theft Auto III stigle su vesti o nadograđenim verzijama GTA III, GTA: Vice City i GTA: San Andreas. Paket stiže u digitalnom obliku 11. novembra na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Remaster najpopularnijih GTA delova stiže 11. novembra

Rockstar značajno unapredio kvalitet GTA igrica

CD izdanja trilogije će biti dostupna za konzole od 7. decembra, a Rockstar ih naplaćuje 60 dolara. Vredi napomenuti da remasterovani GTA: San Andreas stiže za Xbox Game Pass 11. novembra, a nadograđeni GTA III stiže na PlayStation Now 7. decembra. Najočiglednije promene u igrama, poput vizuelnog kvaliteta su nadograđene. Rockstar je dodao teksture veće rezolucije, poboljšao vremenske efekte, modele likova i vozila, prepravio sistem osvetljenja i povećao razdaljinu za crtanje.

Postoje i pojedina poboljšanja specifična za platforme. PS5 i Xbox Series X igrači će moći da pokreću igre u 4K pri brzini do 60 kadrova u sekundi. Na računaru postoji podrška za NVIDIA-inu tehnologiju DLSS. U međuvremenu, plejeri za prebacivanje će imati žiro kontrole i moći će da koriste ekran osetljiv na dodir za navigaciju kroz menije i za zumiranje i pomeranje kamere. Rockstar je optimizovao i način igranja. Raspored kontrolera sada se podudara sa GTA V, a postoje promene u pucanju i gađanju, točkićima za izbor oružja i radio stanica i minimapama.

Pročitajte i:  Procureli video snimci iz GTA 6

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: