Top50 Glas publike

Remedy i Tencent razvijaju co-op pucačinu

Remedy Entertainment radi sa Tencent-om na besplatnoj kooperativnoj pucačini pod kodnim imenom Vanguard. Remedy će objaviti igru u većini zemalja, iako će je Tencent lokalizovati i objaviti na nekim azijskim tržištima.

Remedy i Tencent razvijaju co-op pucačinu

Tencent će objaviti modernu verziju Vanguard-a

Kompanije sufinansiraju Vanguard, koji će se igrati online. Remedy i Tencent će platiti svoje troškove izdavanja i rada, a jedan drugom će dati deo prihoda nakon što zarade ono što su izdvojili za razvoj. Pored toga, Tencent će napraviti i objaviti mobilnu verziju Vanguarda, koji je originalna intelektualna svojina Remedy-ja. Vanguard je globalna prilika, a Tencent može podržati Remedy na međunarodnom nivou i voditi operacije u Aziji i tržišta mobilne telefonije.

Remedy ima nekoliko drugih igara na svom spisku. Još u junu je najavio kooperativnu PVE igru zasnovanu na Control-u. Ranije ovog meseca, studio je potvrdio da snima Alan Wake 2, nastavak kultnog klasika iz 2010. koji je Remedy ponovo objavio ove godine. Što se tiče Tencent-a, ove godine je kupio i preuzeo udeo u više od 100 preduzeća vezanih za igre na sreću. Tencent je nedavno kupio Turtle Rock Studios.

Pročitajte i:  Kina – licence za 45 stranih video igara

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,