BIZIT 2022

Resident Evil 8 navodno stiže 2021. godine

Prošlo je nekoliko godina od poslednje verzije igre Resident Evil, budući da se Resident Evil 7 pojavio još 2017. godine. Praznine se od tada popunjavaju rimejkovima, što bi uskoro moglo da se promeni, budući da je novi nastavak igre najavljena za 2021. godinu.

PCPress.rs Image

Resident Evil 8 iz prvog lica

Informacija je, kao i mnoge druge pre nje, stigla od Duska Golema, a otkrio je i da igrače čekaju velika iznenađenja u obliku značajnih promena u okviru igre. Igra, kako se tvrdi, nije bila dizajnirana da bude „glavni“ Resident Evil naslov. Naime, verzija je prvobitno nosila naslov Resident Evil: Revelations 3, ali je tokom testiranja primljena toliko dobro da je naslov promenjen u Resident Evil 8.

Osmi nastavak donosi perspektivu u prvom licu, što je slično kao kod verzije Resident Evil 7, i to je dobra vest za one koji vole ovaj način igranja, ali i razočaranje za one koji više uživaju u priči koja ide iz trećeg lica. Kada su drugi detalji u pitanju, očekuje se da se informacije pojavljuju kako se bude približavao datum lansiranja, tako da će ljubitelji franšize morati da budu strpljivi još neko vreme.

Pročitajte i:  Solium Infernum: Rimejk kultne video igre

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,