Top50 Glas publike

Resident Evil Village: Kad reklama otkrije detalje o igri

Kompanija Sony je u okviru promo kampanje za Play Station 5 objavila i snimke iz video igre Resident Evil Village. Iako može da se vidi tek nekoliko detalja, ovo je prvi ozbiljniji trag o tome kako igra izgleda.

PCPress.rs Image

Odmah je jasno da novo deo podseća Resident Evil 4, a zainteresovani mogu da vide junaka Ethana koji istražuje na prvi pogled napušteno selo. On može da skače, da preskače prepreke, te da, kako može da se vidi u reklami, skače sa krovova. Pored toga, tu je i drugačiji tip neprijatelja, koji su, naravno, čudovišta, ali se razlikuju od onih u Resident Evil 7, budući da se kreatori u novoj igri okreću humanoidnim monstrumima koji su inteligentniji od svojih prethodnika.

Oni koji su je testirali hvale sličnosti sa Resident Evil 4, najpre zbog toga što se mnogi slažu da je to jedan od najboljih nastavaka ove horor franšize. Resident Evil Village donosi i neke nove detalje, pa lekovite trave opet mogu da se koriste za lečenje, vraća se sačmara, a ističu se i snežni efekti koji dodaju jezu u već ledeni ambijent.

Pročitajte i:  Epic Games: Dve igre na poklon

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,