BIZIT 2022

Riot potvrdio da radi League of Legends MMO

Riot, tvorci najpoznatije MOBA igre na svetu League Legends, koja je u 2020. godini brojala oko 100 miliona igrača, saopštili su da je sledeći na redu u njihovoj radionici – jedan MMO. Fanovi franšize širom sveta te vesti dočekali su sa velikim uzbuđenjem. Uticaj popularnog Lol-a u svetu gejminga toliko je jak, da je bio dovoljan jedan tvit da vesti dođu do širokih masa.

PCPress.rs Image

“Moj posao u Riot-u je da pomognem u razvijanju League univerzuma, koji će nam biti potreban!, napisao je jedan od direktora u Riot-u i dodao “Moj novi posao je da započnem – neki bi rekli (eng Massive) ogromnu – igru koju su mnogi, uključujući i mnoge od vas, tražili da napravimo.” Kao da upotreba reči “Massive” nije bila dovoljna, Greg Street je odgovorio na pitanje o tome šta će taj projekat biti i rekao – “U pitanju je MMO“.

https://twitter.com/RichelleLOL/status/1339723229938651137?s=20

Novi MMO nije toliko čudan izbor kada se vidi kakva je sve izdanja Riot imao u nedavnom periodu. Tu su bile tematske igre karata, igra za mobilni LoL: Wild Rift, Single Player potezni RPG i drugo.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,