BIZIT 2022

Robert Lewandowski novi brend ambasador kompanije Huawei

Fudbaler Robert Lewandowski, napadač nemačkog klub Bayern Munich i kapiten fudbalske reprezentacije Poljske, novi je brend ambasador kompanije Huawei za region centralno-istočne Evrope, skandinavske i baltičke zemlje.

Robert Lewandowski i predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju (2)Počevši od novembra, Lewandowski će promovisati brend Huawei i proizvode: pametne telefone, tablete i druge prenosive uređaje. Saradnja sa jednim od najpoznatijih fudbalera današnjice oslikava se u sloganu „Make it Possible“.

Robert Lewandowski je tokom sezone 2014-2015, kao jedan od najboljih strelaca, dao čak 17 golova u 31 meču, a 22. septembra oborio je rekord Europe’s Big Five Football Legaues, sa pet golova za manje od osam minuta i 59 sekundi.

Lewandowski i Huawei, osim toga što su vodeći „igrači“ na svojim poljima imaju i zajednički light motiv koji ih je pratio na putu ka uspehu „Make it possible“. Lewandowski je tokom karijere nailazio na mnoge prepreke, što njegove rezultate čini još većim, dok je Huawei, osnovan 1987. godine, počeo kao mala kompanija sa svega nekoliko desetina zaposlenih. Tokom poslednjih 28 godina, Huawei je odolevao svim izazovima industrije, konstantno ulagao u istraživanje i razvoj i postao jedna od vodećih informaciono-komunikacionih kompanija, prisutna u 170 zemalja sveta, rangirana na Interbrand listi najjačih svetskih brendova.

Pročitajte i:  Huawei MateBook X Pro – sofisticirani laptop koji podstiče produktivnost

Robert Lewandowski se konstantno borio kako bi ostvario svoje ciljeve. On je dokazao da se uspeh može postići uz mnogo rada i posvećenosti. Njegov san, kao malog dečaka, da postane profesionalni fudbaler u potpunosti odgovara našem sloganu ‘Make it possible’. Bez sumnje, Robert na najbolji način predstavlja duh brenda Huawei“, rekao je predsednik grupacije Huawei Device za centralno-istočnu Evropu i nordijsku regiju.

,,Zadovoljan sam što sarađujem sa kompanijom Huawei koja širi veoma snažnu poruku ‘Make it possible’“, rekao je Lewandowski, ,,verujem da će ova saradnja doprineti popularizaciji brenda Huawei i inspirisati ljude da ostvare svoj san, da ga učine mogućim“.

Lewandowski će od 9. novembra učestvovati sa kompanijom Huawei na različitim aktivnostima.

Izvor: Huawei

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,