RRC Srbija predstavio nove IP sisteme za video nadzor

Međunarodni distributrer IT opreme i softvera RRC Srbija predstavio je danas poslednju generaciju IP sistema za video nadzor.

k8RRC, kao najveći distributer Cisco opreme u regionu, iskoristio je preseljenje u novi poslovni prostor na Tošinom bunaru da od najkvalitenijih elemenata Cisco sigurnosne opreme izgradi sofisticirani sistem video nadzora i pristupa objektu. Kompletnu instalaciju izvele su kompanije Com4t i BCS,  specijalisti za realizaciju sličnih projekata.

Ovaj sigurnosni sistem je u potpunosti integrisan sa IT infrastrukturom kompanije, i kao takav veoma prilgodljiv i skalabilan. Sistem pokriva i sve ostale kancelarije unutar istog poslovnog centra, što će biti značajna dodatna vrednost za druge IT kompanije koje će se pridružiti RRC-u na ovoj lokaciji. Vrednost instalirane opreme iznosi preko 100 00 evra.

Najočigledniji element ovog sigurnosnog sistema su verovatno sveprisutne profesionalne  Cisco IP kamera najnovije generacije, ali sistem takođe uključuje i praćenje pristupa zaposlenih, kao i alarme i senzore raspoređene širom poslovnog objekta, sa posebnim naglaskom na magacin.

Kompletan prostor predstavlja Demo centar opreme čiji je RRC zastupnik i svi zainteresovani krajnji korisnici mogu sa svojim partnerima zakazati posetu kao prvi korak ka upoznavanju najnovijih IT rešenja.

Kompanija RRC veruje da ovom instalacijom ne samo definiše najviše standarde u postavljanju sigurnosnih sistema na našem tržištu, već i jasno demonstrira kvalitet vrhunskih Cisco sigurnosnih rešenja koja i distribuira, navodi se u saopštenju.

Za više infomacija o Cisco rešenjima, kao i o bogatom izboru Cisco opreme, kontaktirajte nas na cisco@rrc.rs.

Facebook komentari:

Tagovi: ,