Zebra

SAE Talenti – program podrške mladima od 17 do 25 godina

Pod nazivom SAE Talenti 2013, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, SAE Institut organizuje program za mlade u Srbiji koji vole digitalne medije i žele da studiraju jedan od studijskih programa na SAE Institutu (Audio produkcija, Digitalne animacije, Digitalnu filmsku produkciju ili Web dizajn i programiranje)

OLYMPUS DIGITAL CAMERASAE Institut je najveća mreža obrazovnih ustanova za ove oblasti. Širom sveta, u 24 zemlje, već tradicionalno podržava mlade talente.

Program SAE Talenti 2013 zasniva se na konkursu za dodelu besplatnih studija na SAE Institutu. Takmičari treba da pošalju svoj multimedijalni rad u formatu fotografije, video zapisa ili web prezentacije na temu: “KREATIVNI LJUDI IZ MOG GRADA”.

Takmičari treba da pronađu i predstave kreativne ljude iz svog okruženja: umetnike, muzičare ili jednostavno obične ljude u trenucima kreativnosti.

Tri najbolja takmičara dobiće besplatne studije na SAE Institutu u Beograd, a Turistička organizacija dodeliće im i jedno putovanje po Srbiji.

“SAE Institut tradicionalno podržava mlade talente, a ovo je drugi put da u Beogradu da omogućujemo besplatno obrazovanje najtalentovanijima. Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude od 17 do 25 godina da pošalju svoje radove – fotografiju, video klip snimljen mobilnim telefonom, web stranice, pokretnu grafiku, zvuk ili animaciju. Ima puno toga oko nas i hajde da svi zajedno uživamo u kreativnosti do juna”, rekla je Olivera Lazarević, direktor SAE Instituta.
“Ocenjivaćemo tehniku realizacije, vizuelni utisak, ali i ideju i koncept. Konkurs je otvoren do 9. juna, a 14. juna održaće se finalna borba na usmenim prezentacijama radova na SAE Institututu. Tada ćemo saznati pobednike”, objasnio je Darko Velickovski, šef katedre za audio produkciju.

Pročitajte i:  Srpski tim programera u top 10 startapa na svetu

Za prijave posetite sajt www.belgrade.sae.edu.

Propozicije:

Rad mora biti proizvod autorskog rada prijavljene osobe.
Prijave i predaja radova – preko sajta www.belgrade.sae.edu, e-mailom na belgrade@sae.edu ili lično na adresu SAE Instituta, Čika Ljubina 8/III, 11000 Beograd.
Kriterijum po kom će se proglasiti najbolji radovi je kreativnost u radu kroz ideju, koncept, vizuelni efekat, inventivno i inovativno korišćenje tehnologije.
Pored rada, takmičari moraju priložiti i motivacioni esej do 500 reči.
Period takmičenja u kom se mogu predati radovi počinje 30.aprila i trajaće do 9.juna 2013. godine.
14.juna 2013. biće proglašeni najbolji kandidati i dodeljene nagrade.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,