Ikotek

Saga ima novog direktora

Kompanija Saga ima novog CEO-a koji je preuzeo operativno upravljanje kompanijom, Vladimira Popovića. Goran Đaković, predsednik i Igor Pavlica, generalni direktor kompanije Saga, od 18. februara 2015. godine prešli su na funkciju savetnika generalnog direktora kao članovi nadzornog organa Sage.

Vladimir PopovicVladimir Popović je rođen u Beogradu 1973. godine, gde je završio Matematičku gimnaziju. Diplomirao je na ETF-u 1997. godine. Vladimir ima više od 17 godina iskustva u međunarodnoj IT industriji. Kompaniji New Frontier Group, čija je Saga članica, priključio se u maju 2012. godine gde je radio na poziciji direktora prodaje NFG grupe.

Od 1. avgusta 2014. godine nalazio se na poziciji izvršnog direktora prodaje u kompaniji Saga. Oženjen je i otac je dvoje dece. Govori srpski, engleski i nemački jezik.

“Kada smo pre 25 godina počinjali, želeli smo da napravimo ozbiljnu, stabilnu i najuspešniju IT kompaniju u Srbiji u čemu smo bez sumnje uspeli. Za uspešan razvoj svake kompanije neophodno da se ona konstantno menja, prilagođava trendovima na tržištu i upotpunjuje novim ljudima. U Popoviću vidimo snagu koja će Sagu voditi ka 50. rođendanu kao najveću i najuspešniju kompaniju u regionu”, izjavio je Goran Đaković, Savetnik generalnog direktora.

“Vršeći funkciju Direktora prodaje, Popović je pokazao da deli naše ambicije koje se tiču poslovanja Sage i da će, ne samo održati, već i učvrstiti Saginu lidersku poziciju koju je ona zasluženo stekla tokom 25 godina poslovanja. Zbog toga imamo puno poverenje u Popovićeve sposobnosti da efikasno rukovodi kompanijom Saga”, reči su Igora Pavlice, Savetnika generalnog direktora, nakon postavljanja Vladimira Popovića na novu dužnost.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,