Saga pobednik u kategoriji inovacija na European Business Awards

Kompanija Saga proglašena je za Nacionalnog šampiona u kategoriji inovacija, na prestižnom takmičenju European Business Awards 2014/2015, koje okuplja veliki broj kompanija iz čak 33 evropske zemlje.

iBanking (rgb)

Saga, jedina nagrađena srpska IT kompanija, konkurisala je svojim rešenjem elektronskog bankarstva – iBanking, koje pruža lično i unapređeno korisničko iskustvo.

“Drago nam je što je iBanking prepoznat kao inovativno, praktično i izvrsno rešenje koje uspešno odgovara na izazove u savremenom poslovanju. Ovo priznanje potvrđuje visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije Saga, kao i našu stalnu opredeljenost ka inovacijama”, izjavio je Eldar Banjica, direktor NF Innova Unit, Saga.

Kao Nacionalni šampion, Saga ulazi u uži krug izbora za UKTI nagradu za inovaciju, u okviru European Business Awards. O dobitniku nagrade odlučiće stručni žiri, sastavljen od eminentnih evropskih akademika, poslovnih lidera i preduzetnika, a u svakoj zemlji biće organizovano i javno online glasanje. Finale izbora biće održano 2015. godine.

Za više informacija o European Business Awards, posetite www.businessawardseurope.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,