Saga prva osvojila nove Fujitsu „SELECT Partner“ sertifikate

PCPress.rs ImageKompanija Saga d.o.o. uspešno je sprovela sertifikaciju svojih stručnjaka u oblasti servera, sistema za skladištenje podataka i mobilnih poslovnih rešenja kompanije Fujitsu.

 Sticanjem namenskih sertifikata u okviru novog, globalnog Fujitsu „SELECT Partner“ programa, Saga je potvrdila da korisnici u Srbiji mogu da se oslone na ekspertizu i stručnost njenih inženjera u procesu prodaje i implementacije.

Za razliku od većine velikih dobavljača IT-ja, Fujitsu svoja rešenja prodaje isključivo preko mreže lokalnih i regionalnih partnerskih ICT kompanija. Fujitsuov „SELECT Partner“ program je platforma na kojoj kompanija sa njima gradi i razvija profesionalne relacije.

„Takva strategija zasniva se na visokom stepenu međusobnog poverenja i koherentnosti znanja, pa je naš zajednički interes da programom sertifikacije generišemo poverenje i istovremeno obezbedimo što veću vrednost za korisnike Fujitsu rešenja“, naglašava Milorad Vračević, rukovodilac „SELECT Partner“ programa u predstavništvu kompanije Fujitsu Technology Solutions u Srbiji.

„Zato je dobra vest da napore koje Saga, kao i naši ostali partneri u svetu, ulažu u građenje i podizanje svoje ekspertize o Fujitsu rešenjima, korisnici dokazano prepoznaju i vrednuju kao dodatni kvalitet“, istakao je Vračević.

 http://rs.fujitsu.com/aboutus/partners/channel_partners/select.html

 

Facebook komentari:
SBB