ASUS ROG Flow

SAJAM „MIKRO BIZNIS I PORODIČNO PREDUZETNIŠTVO“

U okviru trodnevnog sajma „Mikro biznis i porodično preduzetništvo“, koji se održava u Domu Sindikata, od 26. do 28. maja 2016. godine, Privredna komora Beograda organizuje regionalnu konferenciju „Preduzetništvo mladih-mogućnosti i izazovi“, 26. maja 2016. godine, u sali 2 Doma Sindikata, sa početkom u 12 časova.

LOGO pkbKonferencija je namenjena mladima, studentima, početnicima u biznisu i onima koji pokreću svoj ili nastavljaju porodičan biznis, kao i svima koji žele da usavrše svoja znanja i veštine.

U okviru Konferencije organizujemo predavanje „Porodične firme – stub razvoja ekonomije Srbije“, 26. maja 2016. godine,  sa početkom u 10 časova, u klubu Doma Sindikata.

Svečano otvaranje sajma u holu Doma Sindikata je u 11 časova.

Pozivamo Vas da posetite konferenciju kako bismo razmenili iskustva, sagledali mogućnosti, aktivnosti i inicijative, namenjih podršci mladima u pokretanju i razvoju poslovne karijere.

Neke od najinteresantnijih predavanja i radionica:

“ON-LINE KOMUNIKACIJA: ZAŠTO BI MENI BILO VAŽNO?”

Radionica će biti odžana u petak, 27. maja 2016. godine, u Sali 2 Doma Sindikata, sa početkom u 10 časova.
Cilj predavanja je dа pruži neophodnа znаnjа zа strаteško uprаvljаnje komunikаcijаmа (pre svega na internetu i društvenim medijima), kroz sticаnje osnovnih prаktičnih znаnjа i kompetencijа u području onlajn komunikаcija i kroz usvаjаnje i sаvlаdаvаnje znаnjа o njenoj ulozi i znаčаju zа poslovаnje.
Predavači su predstavnici jedne od najboljih startup platformi u region, BeeShaper, članice Bee Premium Grupe. Više informacija o samom predavanju i predavačima možete pronaći ovde.

“NEURONAUKOM DO USPEHA – KAKO UNUTRAŠNJOM I SPOLJNOM KOMUNIKACIJOM UČINITI POMAK”

Predavanje će biti odžano u petak, 27. maja 2016. godine, u Sali 2 Doma Sindikata, sa početkom u 11 časova.
99% svega što znamo o radu mozga posledica je istraživanja poslednjih 5 godina. Nije toliko bitno koliko su ta istraživanja potvrdila stara saznanja ili dala nova, koliko je važno da  smo njima dobili kvalitetne alate za povećanje lične i opšte efikasnosti.
Predavanje će održati Miloš Čirič, međunarodni savetnik i jedan je od najcjenjenijih stručnjaka za lobiranje u regionu.
Više informacija o samom predavanju i predavaču možete pronaći ovde.

Za dodatne informacije, kontakt osoba je Dragana Živković, tel. 011/2642-277, e-mail: dragana@kombeg.org.rs.

Prijave učešća izvršite putem on line prijave, najkasnije do 24. maja 2016. godine putem linkova.

Prijava za učešće na konferenciji

Prijava za učešće na predavanju

Učešće na sajmu i svim pratećim aktivnostima, konferencijama, radionicama i prezentacijama je bez kotizacije. Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Ana Milčević, samostalni savetnik, Udruženje saobraćaja, telekomunikacija i informatičke delatnosti, tel: 2641 355/180, e mail: anam@kombeg.org.rs.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,