ASUS ROG Flow

Sajam zapošljavanja: traži se 3.000 radnika

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala za grad Beograd, pozvala je nezaposlene građane na Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji će se održati 21. februara u Domu omladine u Beogradu, od 10 do 16 sati.

Kako je najavljeno, ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno više od 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Svi koji su u potrazi za poslom moći će na sajmu da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV), a na štandu Nacionalne službe zainteresovani će moći da dobiju informacije o programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV). 

U okviru pratećeg sajamskog programa, u bioskopskoj sali Doma omladine će od 11 do 15.30 biti organizovana radionica „Znanjem do cilja”, namenjena budućim preduzetnicima koji planiraju pokretanje privatnog biznisa, dok će u Maloj sali od 12 do 13 časova biti organizovana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ za ovu godinu. Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su Skupština grada Beograda, beogradska Filijala NSZ i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda.

Izvor: B92

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,