Salesforce skup održan u Beogradu

Prvi dan oktobra obeležio je poslovni skup u hotelu Falkensteiner, u organizaciji kompanija Agilcon i Salesforce, posvećen najpoznatijem svetskom CRM rešenju. Ovom događaju je prisustvovalo preko 100 zvanica, a posle uvodne prezentacije usledila je i demonstracija u okviru koje su prikazana rešenja za marketing, prodaju i upravljanje uslugama.

PCPress.rs Image

Događaj su otvorili predstavnik kompanije Salesforce Alexandru Ursu i Marko Perme, direktor kompanije Agilcon. Uvodno predavanje je govorilo o tome šta predstavlja ovo CRM rešenje i kako četrvrta industrijska revolucija, primenom inovativnih (disruptive) tehnologija utiče na očekivanja i navike korisnika, a posledično i na donošenje odluke prilikom kupovine. Kompanija Salesforce ove godine navršava 20 godina postojanja, a tvorac je prvog CRM rešenja koje posluje isključivo u oblaku.

PCPress.rs Image

Odlični poslovni rezultati i neprekidan rast govore o poverenju korisnika. Takođe, predstavljena je i slovenačka kompanija Agilcon. Ovo je grupa od oko 60 entuzijasta i stručnjaka koji posluju kao Platinum partner i iza sebe imaju veliki broj uspešnih implementacija. Pored CRM-a oni se bave i implementacijom HRM rešenja Gecko. Nakon uvodnog predavanja Senad Kulenović nas je upoznao sa izazovima digitalne transformacije. Ona nije nova pojava, ovo je proces koji traje već preko 30 godina a ubrzane promene utiču na neprestanu potrebu preduzeća da se prilagođava i menja uz primenu novih tehnologija. Posle pauze organizatori su nam demonstrirali Salesforce CRM i uverili nas u to da je ovo jednostavno i kvalitetno rešenje.

Pročitajte i:  Salesforce pregovara o kupovini kompanije Informatica

PCPress.rs Image

U okviru poslovnog skupa organizovan je i kraći panel na kome je učestvovala predstavnica kompanije Planeta Sport u kojoj je implementirano ovo CRM rešenje. Ona nas je upoznala sa izazovima i očekivanjima koji se svode na neprestani rad na prepoznavanju potreba i želja, targetiranje i plasiranje prave ponude za pravog korisnika.

PCPress.rs Image

Organizatori su najavili druženje i sledeće godine, radujemo se unapred i pratićemo dešavanja u kompaniji Agilcon.

Facebook komentari: