BIZIT 2022

Samo za IT-jevce – VoxxedDays Belgrade

Ukoliko spadate u grupu pasioniranih programera, imate odličnu startap ideju, ili ste jednostavno duboko u IT biznisu, a možda samo spadate u grupu entuzijasta koji tehnologiju doživljavaju kao istinski zanimljivu, ne planirajte ništa za kraj septembra! Konferencija VoxxedDays Belgrade najveći i najinspirativniji IT događaj u regionu zakazana je za 28. septembar, i trajaće u naredna tri dana.

vdbilustracija

Program konferencije okuplja preko 80 govornika iz renomiranih svetskih kompanija , a posetioci će moći da biraju između četiri paralelne trake, od kojih su tri rezervisane za tehnološke a jedna za IT biznis teme. Zbog ogromnog interesovanja karte su već sada na izmaku!
Nakon što je prošle godine proglašena za najkreativniji i najbrojniji Voxxed događaj, organizatori ovogodišnje VoxxedDays Belgrade konferencije učinili su sve da nadmaše prošlogodišnji uspeh. Tako će ove godine jedino BelExpo centar biti dovoljno veliki da ugosti sve zainteresovane da čuju velika imena poput Scott Amyxa i Amir Golana (Amazon), kao i profesionalci iz Google-a, JetBrains-a, Atlassian-a, RedHat-a, Pivotal-a, CloudBees-a, Yammer-a, IBM-a, Zalando-a, Ustream-a…

Ukoliko želite da saznate o brojnim “vrućim” IT trendovima, zadovoljite radoznalost, steknete važna poznastva, a uz to se i zabavite na kreativnim druženjima nakon predavanja, ne propustite šansu da dođete do jedne od poslednjih 75 karata za VoxxedDays Belgrade. Prijateljski savet: požurite!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Amazon se prilagođava pravilima Evropske unije
SBB

Tagovi: , , , , ,