ASUS Moneyback

Samsung Android 10 beta program dostupan na Galaxy S10 telefonima

Android 10 objavljen je u septembru, ali do sada je bio dostupan samo na Google-ovim Pixel uređajima. Obično je potrebno nekoliko meseci proizvođačima da sustignu, međutim, kao što je obećao, Samsung je objavio beta verziju svog  One UI 2.0 zasnovanog na Androidu 10, za Galaxy S10, S10 + i S10e uređaje. Program se sada pušta u Južnoj Koreji, Nemačkoj i SAD-u, prenosi SamMobile.

One UI 2.0 OS sadrži kombinaciju Samsung-ovih funkcija kao što su manja obaveštenja i „poboljšani tamni režim“ koji noću prilagođava osvetljenost slika i teksta, zajedno sa Androidom 10 pogodnostima kao što je novi Focus Mode.

Softver je navodno dostupna ljudima sa otključanim telefonom ili ugovorom sa Sprint ili T-Mobile. Da biste saznali da li imate pristup, idite na aplikaciju Samsung Members i proverite notifikacije. Ukoliko uspete da ga nabavite, bićete daleko ispred vlasnika Galaxy S9 koji su prošle godine želeli Android 9 Pie. Taj softver nije imao beta verziju na Samsung uređajima sve do novembra 2018. godine, četiri meseca nakon što je objavljen.

Pročitajte i:  Glovo i Samsung pružaju podršku startapovima u 13 zemalja kroz Extreme Tech Challenge

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , , , , , ,