Samsung će možda do kraja godine predstaviti još tri nova telefona

Samsung je ove godine već osvežio obe linije svojih flagship telefona, ali prema nedavnim izveštajima, kompanija još uvek nije završila sa predstavljanjem novih modela. Pojavile su se informacije da kompanija planira da do kraja ove godine lansira još tri nova modela telefona. Ako su one tačne, uskoro ćemo imati priliku da vidimo Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite i Galaxy A51.

PCPress.rs Image

S obzirom da se Galaxy S11 očekuje tokom proleća, decembar je dobar mesec za predstavljanje novih, jeftinijih modela. Uostalom, očekuje se da će tokom praznične sezone biti povećana i tražnja za telefonima.

Na internetu mogu da se pronađe veliki broj različitih specifikacija za pomenute telefone. Na primer, za S10 Lite se očekuje da će imati ekran og 6.7 inča, podršku za 45W brzo punjenje, 8 GB RAM-a, 128 GB prostora za podatke, Snapdragon 855 procesor i trostruku zadnju kameru. Suštinski, bio bi vrlo sličan Galaxy A91 modelu, sa nekim malim izmenama.

Za Galaxy A51, očekuje se ekran dijagonale 6.5 inča, 4 GB RAM-a, do 128 GB storidž, Exynos 9611 procesor i baterija od 4.000 mAh. Takođe, i ovaj telefon bi trebao da ima trostruku zadnju kameru.

Pročitajte i:  Top 5 video igara koje nas uskoro očekuju

Za sada nema mnogo informacija o Note 10 Lite modelu, što možda ukazuje da on neće biti predstavljen u isto vreme kada i prethodna dva modela. Za njega se pretpostavlja da će biti za nijansu veći od S10 Lite modela, kao i da će imati podršku za S Pen.

Izvor: BGR

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,