TrendMicro

Samsung Galaxy A (2020) telefoni stižu 12. decembra

Samsung će uskoro predstaviti prve članove svoje Galaxy A (2020) serije. To će se odigrati za manje od deset dana, i potvrđeno je na zvaničnom YouTube nalogu Samsung Vietnam ogranka, gde je okačen kratak najavni video kojim se javnost poziva da obrati pažnju na skorašnje predstavljanje nove serije telefona koji tradicionalno pokrivaju srednji segment i čine najveći deo prodaje južnokorejskog giganta.

PCPress.rs Image
Izvor: YouTube printscreen/Samsung Vietnam

Iako nije najavljeno koji će telefoni biti predstavljeni tog dana, možemo očekivati da će se raditi o Galaxy A51 i A71 modelima, budući da su se informacije o njima već pojavljivale u proteklim nedeljama. Takođe, iz videa se može videti izuzetno ambiciozan dizajn telefona, gde praktično celu prednju stranu prekriva ekran, a to odgovara renderima Galaxy A51 i A71 telefona koji su se pojavili pre nekoliko nedelja.

Sa videa i fotografija se može videti da će se na prednjoj strani telefona nalaziti rupica za prednju kameru u stilu Galaxy Note10 linije, te da će se na poleđini nalaziti kamera modul u ćošku u obliku slova L, slično kao i kod pomenutog flagship modela. Očekuje se da će telefoni imati četiri kamere.

Pročitajte i:  Samsung Tizen OS i na televizorima drugih brendova

Uostalom, pogledajte i sami kompletan video kojim se najavljuje prezentacija novih modela:

Prema informacijama iznesenim u videu, nova serija Galaxy A telefona za 2020. godinu će biti predstavljena 12. decembra, što je za manje od deset dana. Nema sumnje da će u međuvremenu isplivati još dosta informacija.

Izvor: Samsung Vietnam YouTube

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,