Samsung GALAXY fotoaparat

Novi uređaj predstavlja kombinaciju vodećih najnovijih funkcija fotoaparata, operativnog sistema Android™ 4.1 Jelly Bean i bežične konektivnosti

GALAXY Camera_RightFotoaparat Samsung GALAXY su svi pozdravili kao novo rođenje tradicionalnog fotoaparata jer to je uređaj koji je predodređen da promeni način na koji komuniciramo. Ovaj uređaj predstavlja kombinaciju odličnih performansi fotografisanja, najnovijeg operativnog sistema Android™ 4.1, tzv. „Jelly Bean“ i 3G ili 4G konektivnosti uz mogućnost bežičnog povezivanja, što predstavlja revoluciju u fotografisanju.Zbog toga fotoaparat GALAXY predstavlja sledeći korak u inovacijama u oblasti kreiranja fotografija i snimaka, jer je to sasvim nov tip uređaja koji lako pruža mnogo bolje rezultate od svake kamere na smart telefonu.

GALAXY omogućava korisnicima da prave savršene fotografije svojim objektivom sa optičkim zumom 21x osetljivim na dodir i super-osvetljenim BSI CMOS senzorom od 16M. Kreiranje fotografija profesionalnog izgleda je sada, uz Smart Pro tehnologiju, lak zadatak za svakog. Sa tom tehnologijom, korisnici mogu da biraju između niza ponuđenih scenarija koji će automatski podesiti fotoaparat tako da naprave savršenu fotografiju.

GALAXY Camera_Back2Fotoaparat GALAXY predstavlja revoluciju u oblasti fotografisanja sa svojom platformom Android™ 4.1 Jelly Bean i bežičnim povezivanjem, i to otvara ovaj uređaj za mnoštvo aplikacija, a naročito za one za uređivanje fotografija, što je savršeno rešenje za one koji žele da prave i objavljuju fotografije i video snimke visokog kvaliteta na svakom mestu i u svako vreme. Uz meni sa jednostavnim sistemom navigacije i neverovatno oštre slike, korisnici više nikada neće morati da žrtvuju kvalitet snimka ako žele da ga istog trenutka urede i podele sa drugima.

Pročitajte i:  Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom - vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Fotoaparat GALAXY može da se pohvali velikim i preglednim displejom, LCD HD Super Clear od 4.8”(121.2mm), koji pretvara fotografisanje, uređivanje i objavljivanje fotografija u istinsko zadovoljstvo pravo sa vašeg dlana. Ovaj uređaj poseduje i opciju ‘Smart Content Manager’, inovativnu alatku za organizovanje koja inteligentno pravi foldere, označava lica, kao što čak predlaže koje slike treba da se brišu ako nemaju željeni izgled. Takođe poseduje obuhvata obiman set od 35 moćnih funkcija za uređivanje fotografija putem opcije ‘Photo Wizard’, koja omogućava korisniku da profesionalno uredi fotografije u pokretu. Uz tu i opciju ‘Movie Wizard’, korisnici će moći da jednostavno stvore i urede video snimke profesionalnog kvaliteta koristeći ekran osetljiv na dodir.

Zgodna funkcija ovog fotoaparata pod nazivom ‘Auto Upload’ automatski čuva vredne fotografije istog trenutka kada ih slikate, a u okviru oblaka putem Samsungove aplikacije AllShare. Funkcija ‘Share Shot’ takođe dopušta korisnicima da objavljuju fotografije čim ih slikaju.

Takvu konektivnost fotoaparata GALAXY podržava procesor sa četiri jezgra koji omogućava brzo pretraživanje interneta i izvršavanje višestrukih zadataka, kao i velike brzine obrade slike bez posebnog uticaja na trajanje baterije.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao prvi da napravi NAND od 1000 nivoa

Fotoaparat Samsung GALAXY – specifikacije proizvoda:

Senzor slike

16,3 efektivnih megapiksela 1/2,3" BSI CMOS

Objektiv

F2.8, 23 mm, objektiv sa optičkim zumom 21x

Stabilizator slike

OIS

Displej

121,2 mm (4,77"), 308 ppi, HD Super Clear displej osetljiv na dodir

ISO

Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Mreža

4G, 3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Procesor

1,4 GHz procesor sa 4 jezgra

OS

Android™ 4.1 Jelly Bean OS

Memorija

8 GB + memorijski ulaz : micro SDSC, micro SDHC, micro SDXC

Fotografija

JPEG format  16M, 14M, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M

Video

MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC), Full HD 1920 x 1080 30fps,
Slow motion Movie 720 x 480 120fps

Video izlaz

HDMI 1.4

Funkcije sa
dodatnom vrednošću

Smart Pro : 10 modes (Macro, Rich Tone, Action Freeze, Waterfall Trace, Light
Trace, Beautiful Sunset, Blue Sky, Natural Green, Silhouette, Vivid Fireworks)

Share shot, Auto Cloud Back-up

Smart Content Manager, Photo Wizard, Movie Wizard

Voice Control, Slow Motion Video, S Planner, S Suggest

AllShare Play, Family Story, Drop box

Google™
Mobilni servisi

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google
Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google
Downloads, Google Chrome browser, Google Play Books, Google Play Movies

GPS

A-GPS, GLONASS

Konektivnost

WiFi a/b/g/n, WiFi HT40, GPS/GLONASS, Bluetooth® 4.0

Baterija

1,650 mAh

Dimenzije

128,7 x 70,8 x 19,1 mm

Težina

305 g

Pročitajte i:  Apple Watch Series 10 i ekran ultra veličine

* Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.
Raspoloživost svih Google servisa može da varira u zavisnosti od zemlje.

Facebook komentari: