PC Press Studio

Samsung Galaxy Nexus stigao u Vip mobile

GALAXY Nexus Dugoočekivani Samsung GALAXY Nexus, prvi smart telefon na svetu sa operativnim sistemom Android 4.0 Ice Cream Sandwich i HD Super AMOLED ekranom, stigao je u Vip ponudu.

Ice Cream Sandwich donosi Androidu potpuno novi izgled i odlikuje ga niz inovacija kao što je otključavanje telefona prepoznavanjem crta lica korisnika. Korišćenjem NFC tehnologije preko opcije Android Beam omogućeno je jednostavno i brzo deljenje internet strana, aplikacija i YouTube™ video zapisa s prijateljima i to na način da se telefoni međusobno dodirnu. Redizajnirana kamera omogućuje panoramski način slikanja i video zapis od 1080p.

GALAXY Nexus je i prvi pametni telefon sa ekranom veličine 4,65 inča vodeće rezolucije na tržištu od 720p (1280×720) za potpuno uživanje u zabavnim sadržajima i brzom pretraživanju interneta. Uređaj odlikuje vrhunski dizajn a Hyper-skin pozadina na poklopcu baterije smanjuje mogućnost klizanja telefona. Ultra brzi 1.2GHz dvojezgarni procesor pruža izuzetno iskustvo multi-taskinga, igara i video zapisa visoke rezolucije.

Samsung GALAXY Nexus je na raspolaganju u Vip centrima širom Srbije, uz nadoknadu za aktivaciju od 19.990 dinara u Smart 4400 tarifi, a dostupan je i na rate.

Pročitajte i:  Kako današnji televizori utiču na savremeni koncept uređenja doma

Izvor: www.vipmobile.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,