TrendMicro

Samsung Galaxy Note 9 stigao u Srbiju

Galaxy Note 9, koji je nedavno zvanično predstavljen, stigao je na srpsko tržište. Ono što je karakteristično za ovaj uređaj je nova S Pen olovka sa Bluetooth-om, snažna baterija od 4000 mAh koja je prema rečima kompanije najveća baterija ikad na premijum Galaxy telefonu i više nego dovoljno memorije (uz mogućnost ubacivanja microSD kartice, Galaxy Note 9 može da ponudi i 1 TB).

PCPress.rs Image

Uređaj takođe poseduje i osmojezgarni procesor izrađen u 10-nanometarskoj proizvodnoj tehnologiji i bazira se na 4 x 2.7 GHz + 4 x 1.7 GHz konfiguraciji. Njegov takozvani „Infinity“ SAMOLED ekran od 6,4 inča, rezolucije je 2960×1440 piksela i ima popularan odnos 18:5:9.

Na poleđini uređaja nalaze se dve kamere sa optičkom stabilizacijom slike, poseduju dva puta optički i do deset puta digitalni zum, a svaka od njih ima 12 MP, dok prednja ili selfi kamera ima 8 MP. Kamera koristi veštačku inteligenciju za određivanje elemenata fotografije, kao što su pozadina i subjekat fotografije. Zatim je automatski klasifikuje u jednu od 20 kategorija, momentalno optimizujući podešavanja za tu fotografiju na osnovu date kategorije. Uz to, Galaxy Note 9 obaveštava korisnika ukoliko je fotografija mutna ili je sočivo zaprljano, te korisnik može da snimi novu.

Pročitajte i:  Motorola Moto G82 - Dovoljno, zar ne?
PCPress.rs Image
Hojun Hwang, predsednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung

Galaxy Note9 u Srbiji će biti u prodaji od 24. avgusta, u crnoj, ljubičastoj i plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, kod svih ovlašćenih maloprodajnih partnera i operatera. Takođe, kupci Galaxy Note 9 uređaja kod Samsung partnera u pretprodaji mogu ostvariti dodatnu uštedu prilikom otkupa starog telefona za novi Galaxy. Preporučena maloprodajna cena za Galaxy Note9 model od 128 GB je 123.999 dinara, dok je za 512 GB varijantu 153.999 dinara, a dostupan je kod svih ovlašćenih maloprodajnih partnera i kod operatera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,