Samsung Galaxy pametni sat u novom ruhu

Samsung Electronic predstavio je danas novi Samsung Galaxy Watch koji dolazi sa mogućnošću povezivanja na 4G mrežu, opcijama za praćenje životnih navika, dugim trajanjem baterije i personalizovanim dizajnom. Sat ima i funkcije praćenja sna i stresa, a dolazi u tri boje: srebrnoj, crnoj i zlatnoj.

PCPress.rs Image

Unapređeno trajanje baterije, koje podrazumeva i preko 80 sati rada eliminiše potrebu za svakodnevnim punjenem. Aplikacija za upravljanje stresom, automatski detektuje nivo stresa i nudi vežbe disanja, dok aplikacija za praćenje sna prati sve stadijume spavanja, uključujući i REM san. Naravno, ove vrednosti nisu najpreciznije i nisu pogodne za upotrebu u medicinske svrhe.
PCPress.rs Image

Galaxy sat ima 21 novu kategoriju aktivnosti na otvorenom, čime može da prati ukupno 39 vrsta fizičkih aktvinosti. Pored ovoga, korisnici mogu da vode računa o svojim obrocima pomoću opcije Bixby Vision na svojim Galaxy uređajima, tako što će slikati svaki svoj obrok i time momentalno zabeležiti podatke u aplikaciji  Samsung Health i na svom satu i samim tim upravljati unosom kalorija.

Galaxy Watch sada stiže u dve različite veličine: srebrni model ima prečnik 46mm, dok crni ili zlatni imaju prečnik 42mm. Sat nastavlja tradiciju Samsungovih pametnih satova sa prepoznatljivim, kružnim rotirajućim ciferblatom, prihvatajući digitalni imidž sa stalno uključenim ekranom (Always on Display). Uređaj poseduje Corning Gorilla Glass DX+, otporan je na vodu i sertifikovan je kao sat koji odgovara vojnim standardima. Prvi put, Galaxy Watch donosi zvuk otkucavanja analognog sata i zvona na svaki sat.

Pročitajte i:  Hakovan Samsung Galaxy S21 za 50000 dolara

PCPress.rs Image

Galaxy sat donosi prednosti Galaxy ekosistema, uklapajući SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby i usluge partenera kao što su Spotify i Under Armour.

Galaxy Watch će biti dostupan kod ovlašćenih Samsung partnera u Srbiji od 21. septembra ove godine.

PCPress.rs Image

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,