BIZIT 2022

Samsung GALAXY Pocket

PCPress.rs Image

GALAXY Pocket nudi svu moć platforme AndroidTM 2.3 u modelu koji sebi mogu da priušte svi korisnici

Kompanija Samsung Electronics Ltd, global lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, danas je predstavila model GALAXY Pocket koji će od marta biti dostupan u Italiji, odakle će se postupno pojavljivati na tržištima Evrope, Zajednice nezavisnih država, Južne Amerike, Jugoistočne i Jugozapadne Azije, Bliskog istoka, Afrike i Kine.

„GALAXY Pocket nudi smart telefonski doživljaj još većem broju potrošača po povoljnoj ceni. Pošto Samsung nastavlja da unosi inovacije u svet mobilne tehnologije i u 2012. godini, naš cilj ostaje isti: ponuditi potrošačima raznovrsne smart uređaje koji su osmišljeni tako da ispune njihove potrebe“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

PCPress.rs Image

GALAXY Pocket ima debljinu od samo 11.98 mm, težii samo 97.0 g i poseduje displej od 2.8”. To je veoma prenosiv model koji u isto vreme nudi ležerno pregledanje sadržaja i slika. Samsungov unapređeni korisnički interfejs TouchWiz nudi lakšu navigaciju kroz meni pomoću programčića sa jednostavnim pristupom, sa lakim prečicama do često korišćenih funkcija. Poboljšani unos teksta pruža brže i tačnije ukucavanje teksta za pretraživanje interneta i razmenjivanje instant poruka sa prijateljima. Ovaj uređaj nudi korisničku memoriju od 3 GB za aplikacije, MP3 datoteke, fotografije i druge multimedijalne sadržaje, kao što poseduje ugrađen FM radio loji dopušta korisnicima da slušaju svoju omiljenu radio stanicu. Integrisana Wi-Fi i HSDPA 3.6 konektivnost velikih brzina nudi pretraživanje interneta bez zastoja, kao i brzo preuzimanje multimedijalnih sadržaja.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

Povezivanje i objavljivanje sadržaja predstavljaju lake i jednostavne zadatke uz funkcije društvenog umrežavanja i komunikacije koje poseduje model GALAXY Pocket. Samsungov komunikacijski servis među platformama ChatON, koji se može preuzeti preko Samsung Apps, povezuje sve korisnike telefona u jedinstvenu zajednicu i na taj način omogućava spontanu razmenu poruka, grupno četovanje i objavljivanje sadržaja u višestrukim formatima, čineći razmenjivanje poruka jednostavnijim i intuitivnijim. S druge strane, Social Hub dopušta korisnicima da pregledaju sve svoje komunikacije u instant porukama, na društvenim mrežama i elektronskoj pošti u objedinjenom inboksu što čini druženje još lakšim.

Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

Napomena urednicima:

Samsung GALAXY Pocket – specifikacije proizvoda:

Mreža

 HSDPA  3.6UMTS  900/2100EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

 832MHz procesor

Displej

2.8” QVGA(240×320) TN LCD

OS

Android 2.3 (Gingerbread)

Kamera

Glavna (pozadi): Kamera sa fiksiranim fokusom od 2 megapiksela

Video

Video: MPEG4, H.263, H.264Plejbek: WVGA@30fpsSnimanje: QVGA@15pfs

Audio

Formati: MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WAV, MID, IMY3.5 mm slušalice, Stereo FM radio sa RDS

Funkcije sa dodatnom vrednošću

 Samsung TouchWiz UX
 Samsung Apps
 Samsung Kies
Social Hub-Integrisano slanje poruka (Email, SNS), kontakti, Calendar Sync
Samsung ChatON mobilni komunikacijski servis(može se preuzeti preko Samsung Apps)
GoogleTM Mobile Services- Android Market™, Gmail™, YouTube™, Google Maps™,Syncing with Google Calendar™, Google Search, Google +
 A-GPS

Konektivnost

 Bluetooth® tehnologija v 3.0USB 2.0Wi-Fi b/g/n

Senzor

 Akcelerometar, Digitalni kompas

Memorija

 3 GB korisničke memorijemicroSD (do 32 GB)

Dimenzije

 103.7 x 57.5 x 12 mm, 97g

Baterija

Standardna baterija, Li-ion 1,200 mAh
Pročitajte i:  Predstavljen Samsung Odyssey OLED G8 monitor za igre

* Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom od 143.1 milijardi dolara u 2011. godini. Zapošljava približno 222.000 ljudi u 205 filijala širom 71 države. Kompanija se sastoji od dve odvojene organizacije koje koordinišu rad devet glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: organizacija Digitalni mediji i komunikacije, koja sadrži kompaniju za vizuelni displej, kompaniju za mobilne komunikacije, kompaniju za telekomunikacione sisteme, kompaniju za digitalne aplikacije, kompaniju za informacione tehnologije i kompaniju za digitalni Imaging; organizacija Rešenja za uređaje, koja obuhvata kompaniju za memorije, kompaniju za LSI sisteme adaptera i kompaniju za LCD ekrane. Prepoznata kao kompanija sa najboljim učinkom u industriji u različitim ekonomskim, društvenim i ekološkim okruženjima, Samsung Electronics je proglašen za kompaniju koja poseduje najodrživiju tehnologiju prema Dow Jones indeksu iz 2011. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Pročitajte i:  Iznenađujuća vest o Android Samsung Galaxy mogle bi naterati Apple da preispita svoj iPhone

Samsung Electronics Adriatic Belgrade Branch

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,