Samsung Galaxy S III već u aprilu?

PCPress.rs ImageSledeći Samsungov smartfon iz klase Galaxy mogao bi da se pojavi na tržištu sledećeg meseca tvrde neki izvori, iako niko iz Samsunga to nije potvrdio. Navodno će se Galaxy S III pojaviti u velikom stilu u aprilu kao deo reklamne kampanje povezane sa Olimpijadom u Londonu. Podatak je procureo iz Cheil Worldwide-a, reklamne agencije u vlasništvu Samsunga. Korejska kompanija biće jedan od velikih sponzora ovogodišnjih letnjih igara pa se pretpostavlja da tempira lansiranje novog smartfona pred ceremoniju otvaranja Igara u julu.

Iz Samsunga su osporili da će izbaciti novi model već u aprilu: „Naslednik modela Galaxy S II biće lansiran u prvoj polovini godine. Trenutno ne možemo da kažemo ništa više.“

Pretpostavlja se da će novi model s operativnim sistemom Ice Cream Sandwich imati full HD ekran od 4,8 inča. Biće opremljen i četvorojezgarnim procesorom Samsung Exynos s radnim taktom od 1,5 GHz, zadnjom kamerom od osam megapiksela i prednjom kamerom od dva megapiksela. Podrazumeva se podrška za 4G LTE.

Izvor: CNET News

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung prelazi na novi 3D V-NAND dizajn