Samsung kutije imaju dve namene od sada

Samsung je odlučio da spoji lepo i korisno, pa je uz svoju novu liniju televizora osmislio pakovanje koje će imati dvostruku namenu. Jedna je svakako pakovanje televizora, a druga, pa ona je da kažemo na prvi pogled veoma kreativna. U pitanju je kutija kao kućica za mačke.

samsung kreativne kutije

Eko pakovanje za bolju životnu sredinu

Televizori su veliki predmeti, i dolaze naravno uz velike kutije. Samsung se zapitao da li bilo korisno da se te kutije iskoriste za nešto, umesto što se bacaju nakon otpakivanja televiizora. Odgovor su pronašli u tome da ona može biti iskorišćena kao kućica za mačke.

Lifestyle televizori će od sada dolaziti uz tzv. eko pakovanja, kao deo inicijative za smanjenje uticaja na životnu sredinu. Ideja je da kada postavite televizor na svoje mesto, kutiju iskoristite za kreiranje drugih predmeta za domaćinstvo. Ambalaža je izrađena od valovitog kartona, ima tačkasti matrični dizajn za lakše sečenje i savijanje. Uz televizor će dolaziti i uputstvo kako da napravite kućicu za mačke.

Pročitajte i:  Šta nam donosi 8K tehnologija?

Sve ovo osmišljeno je da dodatno učini zanimljivim vreme koje ljudi provode u svojim domovima tokom epidemije Korona virusa, ali i kako bi bili kreativni. Odlično je, pa svako ko reši ovih dana da kupi neki od Samsung televizora može da proba da napravi svom ljubimcu dom zaista fantastičnog izgleda.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: