BIZIT 2022

Samsung lansirao vodootporni telefon – GALAXY Xcover

XCover_01 Kompanija Samsung Electronics Ltd, predstavila je Samsung GALAXY Xcover (Model: GT-S5690), smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir koji predstavlja spoj intuitivnih funkcija za društveno umrežavanje i neverovatnog vodootpornog dizajna. Telefon će se kod nas u prodaji naći krajem oktobra.

„Dizajnirali smo model Samsung GALAXY Xcover specijalno za naše aktivne korisnike, ljude koji žive bez ograničenja“, izjavio je J.H. Li, potpredsednik Odeljenja za globalni marketing u Samsungovom Odseku za mobilne komunikacije. „Napravili smo spoj naših najboljih društvenih funkcija i snažne, hermetički zatvorene telefonske maske zbog čega je ovaj model otporan na prašinu i vodu, a sve to kako bismo klijentima ponudili smart telefon koji može da odgovori izazovima koje nameće njihov aktivni životni stil.“

Napravljen od materijala koji su predviđeni da sačuvaju telefon od oštećenja, Samsung GALAXY Xcover jeste idealan smart telefon za aktivne korisnike. Vodootporan do dubine od jednog metra (najviše 30 minuta), GALAXY Xcover svojim tankom i elegantnom građom čuva vaš telefon od malih životnih nezgoda.

Pročitajte i:  Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Srbiji - evo kolike su cene

Platforma modela Samsung GALAXY Xcover jeste AndroidTM 2.3 (Gingerbread), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za mobilne telefone na svetu koja je prilagođena smart telefonima.

Društveno povezan

Samsung GALAXY Xcover je opremljen sa Samsungovom aplikacijom Social Hub, što dopušta korisnicima da komuniciraju sa kim god požele i kako god žele, a sve to sa jednog mesta – sa svoje liste kontakata. Istorija komunikacije, status u okviru opcije Instant Messenger i novosti sa sajtova za društveno umrežavanje nalaze se na jednom mestu. Korisnici mogu da koriste nekoliko vrsta poruka (elektronsku poštu, tekstualne poruke, govornu poštu i SNS) i da pritom direktno odgovaraju, bez potrebe da aktiviraju zasebne aplikacije. Korisnici modela GALAXY Xcover poseduju jedan inboks koji im omogućava trenutan kontakt sa prijateljima i pristup njihovom svetu.

Uz mobilne servise GoogleTM koji nude praktična i zabavna oruđa za svakodnevicu, korisnici mogu da otkriju najnovije aplikacije i igrice pomoću aplikacije Android MarketTM, da podele svoju lokaciju sa prijateljima koristeći servis Google MapsTM sa Google Latitude, kao i da gledaju najnovije video snimke i sadržaje preko sajta YouTubeTM.

Pročitajte i:  Samsung beleži rekordan kvartal još od 2018.godine

Ultrakonektivnost omogućena je putem HSDPA 7.2/ HSUPA 5.76, Wi-Fi b/g/n i Bluetooth v3.0+ HS, što dopušta korisnicima da budu stalno na vezi sa njima važnim ljudima.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,