Samsung na CeBITU-u predstavio B2B rešenja

Tokom svog govora na CeBIT-u, izvršni potpredsednik globalnog marketing Samsunga, S. P. Kim, rekao je da će pomoći kompanijama da budu spremne za drugu fazu „konzumerizacije“ IT uređaja, tako da mogu da koriste tehnologiju koja će njihov model poslovanja podići na sledeći nivo.

SP Kim_CeBIT 2014Inače, Samsung je svoje prisustvo na CeBIT-u posvetio proizvodima i rešenjima za kompanije. Planiraju da se fokusiraju na pet najvažnijih vertikala na B2B tržištu: maloprodaju, obrazovanje, zdravstvo, finansijske usluge i državnu upravu.

 „Samsung je jedna od retkih kompanija koja je sposobna da kombinuje svoju reputaciju globalnog lidera u oblasti potrošačkih elektronskih uređaja sa fokusom na beskompromisnoj inovaciji i tehnološkoj izvanrednosti u B2B sektoru“, izjavio je Kim, koji je naglasio da više od četvrtine zaposlenih u Samsungu radi u odeljenju za istraživanje i razvoj.

 „U B2B sektor unosimo i osećaj hitnosti, jer želimo da uspemo, a što je još važnije, želimo da naši korisnici uspeju“, dodao je Kim.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold3 - Budućnost je stigla

Tagovi: , ,