ASUS Moneyback

Samsung najavio HomeSync, kućni „mrežni čvor“

Kompanija Samsung Electronics najavila je HomeSync, kućni „mrežni čvor“ koji ima dovoljno prostora za skladištenje digitalnih sadržaja cele porodice, navodi se u zvaničnom saopštenju.

8571027297_a91ba04917_zHomeSync pruža 1 TB prostora za privatno skladištenje, a uređaj podržava do 8 korisnika sa po 5 uređaja, i svako od njih ima svoj lični i privatni folder za sadržaje. Koristeći aplikaciju Samsung Link na mobilnom uređaju, korisnici mogu da pristupe fotografijama, muzici, video snimcima, dokumentima i datotekama sa bilo kog registrovanog uređaja

„Sa uređajem HomeSync možete da provedete manje vremena brinući o pravljenju sigurnosne kopije svojih dragocenih trenutaka, a više vremena stvarajući ih“, izjavio je Dž. K. Šin, izvršni direktor i predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

„Sada možete da puštate video snimak sa svog Samsung Galaxy uređaja na svoj TV, ili da pregledate fotografije na velikom ekranu tako da cela porodica može da učestvuje. Vreme koje provedete sa porodicom važnije je od manuelnog pravljenja sigurnosne kopije sadržaja.“

Ubacivanje sadržaja na HomeSync jednostavno je  koliko i izbor sadržaja – izaberite, na primer, fotografiju i kliknite na ikonicu HomeSync, a iz kompanije Samsung kažu da je uređaj od sada dostupan u prodaji na tržištima širom sveta.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung proširuje S Pen podršku na nove serije uređaja
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , ,