BIZIT 2022

Samsung najavio nove bežične slušalice LEVEL U

Kompanija Samsung Electronics najavila je nove bežične Bluetooth slušalice LEVEL U , koje će na tržište Srbije biti dostupne od septembra. Ove slušalice donose najviši kvalitet zvuka u svojoj klasi, a odlikuju se modernim, ergonomskim dizajnom i udobnošću pri nošenju. Baterije ovih slušalica traju dugo, a uređaj je izvrstan pomoćni dodatak i za aplikacije koje pretvaraju tekst u govor (Text-To-Speech, TTS)

Samsung LEVEL U 01“Ove slušalice su veoma neobične, jer smo definisali suštinski nov način za unapređenje iskustava upotrebe uređaja u pokretu; analizirali smo šta je ljudima zaista potrebno i razvili smo novi LEVEL U”, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga Samsung-ovog odeljka za IT i mobilne uređaje. “LEVEL U kombinuje modu, udobnost i performanse sa najnovijim bluetooth mogućnostima; ovo su slušalice sa mikrofonom koje je zaista lako koristiti i naši klijenti će u njima uživati”.

Dostupne u više živih boja, uključujući plavo-crnu, belu, zlatnu i plavu, LEVEL U mogu se uklopiti u bilo koji stil. Sa masom od samo 33 grama, mekim, fleksibilnim spojevima i ergonomskim, podesivim dizajnom okovratnika, ove slušalice donose sigurnost i udobnost pri nošenju. LEVEL U se takođe odlikuje serijom ugrađenih, blago reljefnih kontrolnih tastera koji korisnicima omogućavaju da podese jačinu zvuka, pauziraju, puste ili preskoče pesmu, čak i kada su u pokretu. Ergonomski dizajn slušalica omogućava eliminaciju zvukova iz okoline, što je odlika slušalica koje se nose u ušima (“bubica“), sa udobnošću nošenja klasičnih slušalica, čak i kada se koriste u dužem vremenskom periodu. Magnetski vrhovi LEVEL U slušalica mogu da se spoje, čime ove slušalice postaju urednije i lakše za nošenje kada nisu u upotrebi.

Pročitajte i:  Galaxy Z Flip 4 će biti dostupan u više od 70 različitih boja

Samsung LEVEL U 04Koristeći Samsung-ove najnovije mobilne i audio tehnologije, LEVEL U imaju dva mikrofona. Jedan sakuplja buku iz okruženja korisnika, dok drugi hvata glas; slušalice zatim filtriraju okolnu buku i sagovorniku šalju kristalno čist audio signal. LEVEL U takođe donosi optimalno iskustvo slušanja audio-sadržaja, zahvaljujući tehnologijama za smanjenje buke i odjeka i 12 mm dinamičkim drajverima koji obezbeđuju bogatiji bas i bolje uravnotežen zvuk. Zahvaljujući Bluetooth-u 4.1 i apt-X kodecima, korisnici mogu da uživaju u visokokvalitetnom zvuku CD kvaliteta bez dosadnog petljanja sa žicama.

Kroz Samsung-ovu aplikaciju LEVEL koju je moguće preuzeti, ove slušalice obaveštavaju korisnika o propuštenim pozivima, alarmima, zakazanim događajima i preostalom trajanju baterije, zahvaljujući funkciji pretvaranja teksta u govor (TTS), vibracionim obaveštenjima i interaktivnoj ikoni na ekranu. Sa univerzalnim petoigličnim priključkom za punjenje i autonomijom baterija od deset sati slušanja audio-sadržaja, 11 sati razgovora i 500 sati u režimu stand-by , LEVEL U se uklapa u životni stil ljudi. To su slušalice sa mikrofonom koje donose istinski povezan životni stil i veću slobodu svima, svuda.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,