Cove

Samsung najavljuje dečji tablet

Samsung je najavio novi dodatak svoj Galaxy liniji tableta. Ovog puta radi se o uređaju namenjenom najmlađima, tabletu Samsung Galaxy Tab 3 Kids.

GALAXY Tab 3 Kids_2
Galaxy Tab 3 Kids

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, Galaxy Tab 3 Kid je tablet posebno izrađen za decu, sa edukativnim aplikacijama i bezbednosnim funkcijama koje roditelji žele.

 Ovaj tablet dolazi sa već instaliranim najbolje rangiranim aplikacijama za decu i sa novim konceptom Kid’s Store (Dečija prodavnica) usmerenim ka razvoju edukativnih primena tehnologije namenjenih deci. Tablet omogućava roditeljima da odaberu aplikacije kojima će njihova deca imati pristup, pomoću Application Manager opcije za kontrolu aplikacija.

 Tu je i opcija upravljanja vremenom, pomoću koje roditelji mogu podesiti koliko je deci dozvoljeno da koriste uređaj.

 “Nije tajna da deca danas koriste tehnologiju više nego ikada ranije”, izjavio je JK Šin, generalni direktor i direktor za IT &mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Mi smo prepoznali priliku za proizvodnju uređaja namenjenog samo deci, koji im pruža intuitivno, zabavno iskustvo prilagođeno njihovom uzrastu, ispunjeno bogatim interaktivnim i edukativnim sadržajem koji će roditelji obožavati.” Što se hardvera tiče tu je procesor na 1,2GHz, 1GB RAM-a, zadnja kamerom od 3 megapiksela i prednja od 1.3 megapiksela.

Pročitajte i:  Samsung predstavlja novu memorijsku karticu

 Galaxy Tab 3 Kids će biti dostupan u Koreji početkom septembra, a potom i širom Kine, Evrope, SAD, Afrike, Južne Amerike i Jugoistočne Azije u septembru. Dostupnost aplikacija u dečijoj prodavnici aplikacija Kids Samsung Apps zavisiće od konkretnog tržišta.

Informacija o ceni još uvek nema.

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: ,