Samsung nudi dodatni servis za Note 3

Kompanija Samsung Electronics najavila je danas dodatnu sigurnost za kupce uređaja Galaxy Note 3, koja se odnosi na besplatnu popravku u slučaju nenamernog kvara ili oštećenja uređaja.

Samsung_Prva-PomocDodatni servis za slučajna oštećenja važi za sve uređaje kupljene u promotivnom periodu od danas do 31. decembra 2013. godine, a može biti iskorišćen samo jednom u roku od jedne godine od datuma kupovine uređaja, navedenog na fiskalnom računu.

Odnosi se na oštećenja nastala pod slučajnim okolnostima: mehanička oštećenja pri padu, oštećenja nastala udarcem, ­oštećenja uređaja nastala električnim udarom (munja, uključenje i isključenje električne mreže, elektrostatičko pražnjenje) ili oštećenja nastala u kontaktu sa vodom, a može da pokrije troškove zamene ekrana u iznosu do 200 evra.

Pravo na dodatni servis za slučajna oštećenja je neprenosivo i isključivo vezano za uređaj čiji je serijski broj naveden u obrascu, koji korisnik mora popuniti kako bi ostvario pravo na servis.

“Korišćenje pametnih uređaja u stalnom je porastu, a njihova konstantna upotreba u privatnom i poslovnom životu neminovno dovodi do nenamernih oštećenja. Zato smo odlučili da našim korisnicima ponudimo dodatni benefit, ali i dodatnu sigurnost kako ne bi stalno brinuli šta će se desiti ukoliko oštete svoj uređaj. Dodatni servis je ujedno prva pomoć za telefon i korisnik je može iskoristiti ukoliko slučajno ošteti svoj uređaj, pokvasi ga ili polomi ekran”, rekao je Saša Oravec, rukovodilac odeljenja telekomunikacija iz kompanije Samsung Electronics.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5: Beskompromisna fleksibilnost i svestranost

Proširena zaštita za slučajna oštećenja ne obuhvata kvarove na dodatnoj opremi, oštećenja usled požara, ona nastala habanjem i uobičajenim korišćenjem, štetu nastalu višom silom kao i popravke od neovlašćenih osoba. Takođe, ne obuhvata oštećenja nastala usled softverskih neispravnosti i virusa, greške u dizajnu ili konstrukciji, krađu ili gubitak, te neovlašćene izmene softvera ili hardvera uređaja.

Više detalja možete naći na www.samsung.com/rs.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: ,