N Central domination

Samsung nudi prelazak na platformu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

PCPress.rs Image

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti Android™ smart telefona, danas je objavila da se na tržištu može naći nadogradnja softvera operativnog sistema Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) za model GALAXY S II. Mogućnost nadogradnje će od danas prvo biti dostupna u evropskim zemljama, uključujući Poljsku, Mađarsku i Švedsku, kao i u Koreji, a postepeno će se pojavljivati i na drugim tržištima. Za njim će se vrlo brzo pojaviti i mogućnost nadogradnje platforme Android 4.0 za modele: GALAXY Note, GALAXY SII LTE, GALAXY R, GALAXY Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE i 10.1.

Kompanija Samsung Electronics je prošle godine okončala zadatak prebacivanja GALAXY uređaja na platformu Gingerbread obezbedivši mogućnost nadogradnje softvera kako na Froyo tako i na Gingerbread. Sa ICS nadogradnjom, Samsung Electronics je učvrstio poziciju lidera u oblasti Android uređaja.

Samsung Electronics će takođe od kraja marta ponuditi nadogradnju ugrađenih programa Android 2.3 Gingerbread za GALAXY S, GALAXY Tab 7”, GALAXY S Plus, GALAXY S SCL(Super Clear LCD) i GALAXY W. Nadogradnja ugrađenog programa za GALAXY S, na primer, obuhvataju opcije Face Unlock, Snapshot, Photo Editor i druge.

Pročitajte i:  Iznenađujuća vest o Android Samsung Galaxy mogle bi naterati Apple da preispita svoj iPhone

„Očekujemo da će putem ovog unapređenja naši potrošači uživati u poboljšanom doživljaju sa svojim GALAXY uređajem. Samsung je posvećen tome da zadovolji potrebe svojih potrošača“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics.

Raspoloživost i datum pojavljivanja softverskih nadogradnji kao i modela koji mogu da pređu na Android 4.0 razlikovaće se od tržišta do tržišta i zahteva operatera.

www.samsung.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,