ASUS ROG Flow

Samsung NX300 dostupan i u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics najavila je početak prodaje fotoaparata NX300 u Srbiji, kao i ekskluzivno partnerstvo sa Usainom Boltom.

[Main] Usain Bolt with NX300-1Pomenuti aparat predstavljen je na ovogodišnjem CES-u, a radi se o uređaju sa izmenjivim objektivom koji je opciono moguće je proširiti objektivom NX 45mm F1.8 2D/3D.

Ima sistem hibridnog autofokusa (Hybrid Auto Focus (AF) system), brzinu zatvarača blende od 1/6000 sec i brzina od 8.6 fps kod kontinuiranog fotografisanja, a tu je i APS-CMOS senzor od 20.3 megapiksela.

Iz Samsunga kažu da ovaj model ima unapređenu verziju priključka SMART CAMERA 2.0, te da profesionalnom fotografu nudi korisne, napredne i praktične funkcije, a svim korisnicima omogućava da prave savršene fotografije u bilo kom okruženju.

Ovaj fotoaparat ima podršku za Wi-Fi, funkciju Direct Link hot key koja omogućava jednostavnu razmenu fotografija između različitih uređaja.

„Za nas u Samsungu, model NX300 je sve ono što SMART fotoaparat treba da predstavlja jer njegove karakteristike odgovaraju zahtevima profesionalnih fotografa. Verujem da će korisnici u Srbiji voleti ovaj uređaj“, izjavio je Saša Oravec, direktor za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics Adriatic.

Pročitajte i:  Samsung možda neće objaviti Galaxy Note ove godine

„NX300 nudi mogućnost da fotografišete, korigujete i objavljujete najlepše moguće fotografije, na uređaju sa najnaprednijom tehnologijom konektivnosti koja postoji“, dodao je on.

Dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije Samsung.

 

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: ,

One thought on “Samsung NX300 dostupan i u Srbiji

Comments are closed.