BIZIT 2022

Samsung objavio update za Galaxy S7 i S8 seriju telefona

Najveći broj proizvođača nudi regularnu podršku (update-ovanje nove verzija OS-a) dve do tri godine, kao i još godinu ili dve rešavanja bezbednosnih propusta. Samsung je, međutim, još jednom dokazao koliko je ozbiljan proizvođač, jer je napravio potpuno neočekivan potez – objavljujući update za Galaxy S8 i Galaxy S7 modele telefona. Pri tome, ovde se ne radi o bezbednosnim unapređenjima, već o unapređenju funkcionisanja GPS-a.

galaxy

Za Galaxy S7 i S7 Edge modele objavljen je firmware update veličine 31 MB, koji u sebi nema nikakve bezbednosne zakrpe, već samo donosi veću stabilnost GPS funkcije. Slična je situacija i kod Galaxy S8 modela, s tim što je ovde update veći – 420 MB. Ni u ovom update-u nema bezbednosnih zakrpa.

Očekuje se da će nova unapređenja firmware-a dobiti i Galaxy S9 telefoni, a možda čak i neki stariji modeli – Galaxy S6 i Galaxy J7. Iako je malo verovatno da neko još uvek koristi ove modele telefona, lepo je znati da proizvođač razmišlja i o takvim korisnicima, ma koliko ih bilo.

Pročitajte i:  Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji

Izvor: Android Police

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.