Samsung osvojio nagrade na MWC-u

GSMA je odala priznanje Samsungu nagradama za Galaxy S6 edge i Gear S2: Samsung je nagrađen za Galaxy S6 edge i Gear S2 na Svetskom kongresu mobilne tehnologije 2016. Samsung nastavlja da pomera granice hardvera, softvera i servisa, stvarajući uređaje koji pomažu korisnicima da iz života izvuku više.

MWC2016_Awards_Main_1

Kao potvrda Samsungovih stalnih napora ka postizanju izvrsnog dizajna i funkcije, Gear S2 je imenovan za “Najbolji povezani elektronski uređaj široke potrošnje” u kategoriji “Najbolji mobilni telefoni i drugi mobilni uređaji”. Ovom nagradom odato je priznanje uređaju Gear S2 za njegov svestrani kružni dizajn i intuitivnu funkcionalnost, koja obezbeđuje komfor i uživanje pri upotrebi.

Samsung Galaxy S6 edge takođe je dobio nagradu “Najbolji pametni telefon u 2015″, kao priznanje za njegov funkcionalni dizajn i mogućnostima za komfornu, pouzdanu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu.

“Počastvovani smo što smo dobili priznanje za našu tehnologiju, vodeću u ovoj industriji”, izjavio je DJ Koh, predsednik mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung. “Mi u Samsungu ćemo ostati potpuno posvećeni proizvodnji mobilnih uređaja koji su inspirisani zahtevima potrošača i čvrsto oslonjeni na našu predanost napretku i inovacijama“ – rekao je Koh.

Pročitajte i:  Xiaomi izbio na prvo mesto u Evropi po prodaji telefona

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,